Hoteller i nærheten av Oedo-Onsen-Monogatari, Tokyo

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Oedo-Onsen-Monogatari fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Oedo-Onsen-Monogatari - Tokyo, Japan
8. mar. — 9. mar.2
Oedo-Onsen-Monogatari - Tokyo, Japan
fr. 8.3.
lø. 9.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Oedo-Onsen-Monogatari

Finn kjente overnattingssteder i Oedo-Onsen-Monogatari, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 1 hoteller i Oedo-Onsen-Monogatari, og prisdata ble sist oppdatert 1. mars 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Oedo-Onsen-Monogatari er .
Disse hotellene er blant de mest populære eiendommene i området Oedo-Onsen-Monogatari. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
1 Chome-9-1 Daiba, Tokyo, Japan
Sentralt beliggende i Tokyo og under fem minutter fra Daiba jernbanestasjon ligger hotellet, som kan by på en imponerende utsikt over Tokyobukta. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til et boblebad, en badstue og et tyrkisk dampbad.
Svømmebasseng
8,3
Enestående
859 vurderinger
Beliggenhet
6,1 km fra sentrum
2 815 kr
2-6-1 Daiba, Tokyo, Japan
Grand Nikko Tokyo Daiba er kun en fem minutters gåtur fra Daiba jernbanestasjon, og har en restaurant, en bar og et utendørs svømmebasseng. Dette moderne hotellet er plassert i Tokyo sentrum.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
4421 vurderinger
Beliggenhet
6,3 km fra sentrum
1 717 kr
3-1-15 Ariake, Koutou-ku, Tokyo, Japan
Hotel Trusty Tokyo Bayside byr på en flott utsikt over havet, i tillegg til 3-stjerners innkvartering i Tokyo. De byr på utsikt over skylinen og gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
2653 vurderinger
Beliggenhet
6,1 km fra sentrum
742 kr

Hotellpriser i Oedo-Onsen-Monogatari

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Oedo-Onsen-Monogatari, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Oedo-Onsen-Monogatari til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 1. mars 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Du finner også de mest populære og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
3-1-15 Ariake, Koutou-ku, Tokyo, Japan
742 kr
4 stjerner
4 stjerner +
1 Chome-9-1 Daiba, Tokyo, Japan
2 815 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Oedo-Onsen-Monogatari

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Oedo-Onsen-Monogatari Det er 1 hoteller i Oedo-Onsen-Monogatari, og prisdata ble sist oppdatert 1. mars 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Oedo-Onsen-Monogatari er .
Vis alle 1 opphold
1 Chome-9-1 Daiba, Tokyo, Japan
6,1 km fra sentrum
Svømmebasseng
2 815 kr
Gjennomsnitt per natt
2-6-1 Daiba, Tokyo, Japan
6,3 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
1 717 kr
Gjennomsnitt per natt
3-1-15 Ariake, Koutou-ku, Tokyo, Japan
6,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
742 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Oedo-Onsen-Monogatari

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Oedo-Onsen-Monogatari for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 1. mars 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Oedo-Onsen-Monogatari du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Oedo-Onsen-Monogatari

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Oedo-Onsen-Monogatari, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 1. mars 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Oedo-Onsen-Monogatari?

    Det finnes mange hoteller i Oedo-Onsen-Monogatari med høye scorer. Ett av dem er Hilton Tokyo Odaiba, som for øyeblikket har en score på 8,3. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Grand Nikko Tokyo Daiba og Hotel Trusty Tokyo Bayside, som også kan være gode overnattingsalternativer i nærheten av Oedo-Onsen-Monogatari.

  • Hvor mye koster hoteller i Oedo-Onsen-Monogatari?

    Hoteller i Oedo-Onsen-Monogatari har en gjennomsnittspris på 180 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Oedo-Onsen-Monogatari?

    Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Oedo-Onsen-Monogatari har priser som starter fra kun 170 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Oedo-Onsen-Monogatari

Vurder alternative opphold i Tokyo
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Tokyo

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering