Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Trondheim, Norge

Søk og sammenlign Trondheim, Norge hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Trondheim, Norge
1. des. — 2. des.2
Trondheim, Norge
fr. 1.12.
lø. 2.12.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Trondheim

Finn kjente overnattingssteder i Trondheim, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 122 hoteller i Trondheim, og prisdata ble sist oppdatert 30. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Trondheim er 1 859 kr/natt.
Disse hotellene i Trondheim opplever mest aktivitet fra våre brukere for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Fosenkaia 7, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Midt i Trondheim ligger P-Hotels Brattøra, en kort spasertur fra Trondheim sentralstasjon og kun et steinkast fra lokale restauranter og barer. De byr på et spa, i tillegg til en takterrasse, gratis Wi-Fi på offentlige områder og møterom.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
7,0
Bra
3664 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
702 kr
Kjopmannsgata 73, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
I sentrum av Trondheim ligger Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim med kort vei til sightseeing og mange underholdningstilbud. Kaffebar, safe og ekspress inn- og utsjekking er bare et lite utvalg av fasilitetene dette moderne hotellet har å friste med.
Gratis Wi-Fi
7,8
Bra
7479 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
1 170 kr
Brattørgata 2, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
I sentrum av Trondheim ligger Best Western Plus Hotel Bakeriet med kort vei til shopping, sightseeing og en rekke underholdningstilbud. Det ligger bare et steinkast unna Sparebanken Midt-Norge, og rommene har både klimaanlegg og kostnadsfri Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
7,5
Bra
4151 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
1 500 kr
Krambugata 3, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Comfort Hotel Trondheim har sentral beliggenhet og tillater enkel tilgang til områder med shopping, sightseeing og underholdning i Trondheim. Under hele oppholdet kan også gjester benytte seg av overnattingsstedets gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
7,6
Bra
2002 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
1 042 kr
Klaebuveien 127, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Scandic Lerkendal ligger i Trondheim, bare en kort spasertur fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Gjester kan også benytte seg av kostnadsfri tilgang til internett på hele området.
Gratis Wi-Fi
7,7
Bra
2583 vurderinger
Beliggenhet
2,1 km fra sentrum
702 kr
Beddingen 1, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Bare ti minutter til fots fra Trondheim sentralstasjon ligger Scandic Solsiden, perfekt beliggende for gjester som vil oppleve Trondheim. Gratis sykkelutleie, døgnåpen resepsjon og takterrasse er bare noen av fasilitetene dette trendy hotellet byr på.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
1423 vurderinger
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
777 kr
Havnegt 1-3, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Scandic Nidelven er et godt valg for de som ønsker å se og oppleve Trondheim og områdene rundt med et stort utvalg turistattraksjoner, shoppinggater og spisesteder like ved. Gratis Wi-Fi på offentlige områder, kaffebar og ekspress inn- og utsjekking er bare noen av fasilitetene dette moderne hotellet byr på.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
1712 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
1 064 kr
Brattørkaia 1, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Bare en kort biltur fra Nidarosdomen ligger Clarion Hotel & Congress Trondheim i moderne omgivelser og kan by på en eksklusiv utsikt over Trondheim. Hotellet er omgitt av lokale barer og restauranter, og bare en spasertur unna Trondheim sentralstasjon.
Gratis Wi-Fi
8,6
Enestående
1900 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
1 298 kr
Dronningens Gate 26, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
City Living Schøller Hotel har sentral beliggenhet og tilbyr enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Trondheim. Det ligger bare en noen minutter fra Sparebanken Midt-Norge, og har komfortable rom, alle utstyrt med eget bad, kaffe- og tekoker og kjøleskap.
Gratis Wi-Fi
6,9
Bra
1540 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
872 kr
26 Søndre Gate, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
I sentrum av Trondheim ligger Chesterfield Hotel med kort vei til sightseeing og mange underholdningstilbud. Det ligger kun en liten spasertur fra Sparebanken Midt-Norge, og har moderne rom, alle utstyrt med eget bad, kaffe- og tekoker og gratis Wi-Fi på rommet.
Gratis Wi-Fi
6,7
Bra
2914 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
1 000 kr

Tips når du skal bestille hotell i Trondheim

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Trondheim. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 30. November 2023.
Billigste måned:februar
Dyreste måned:oktober
Gjennomsnittspris i Trondheim:1 859 kr/natt
Billigste pris funnet:479 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:tirsdag
1 133 kr–2 297 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 471 kr–2 000 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Trondheim vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Trondheim, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 122 overnattingssteder i Trondheim, og data ble sist oppdatert 30. November 2023.
Disse overnattingsstedene i Trondheim, er blant de høyest rangerte blant brukerne våre. Sørg for å lese brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse hotellene er blant de høyest rangerte.
Vis alle 122 hoteller
Kjøpmannsgate 48, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 404 kr
Gjennomsnitt per natt
Nedre Bakklandet 60, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
808 kr
Gjennomsnitt per natt
Kongens Gate 15, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 117 kr
Gjennomsnitt per natt
Kongensgate 26, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 011 kr
Gjennomsnitt per natt
Prinsensgate 4A, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 223 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hotellene i Trondheim (Norge)

Finn rimelige overnattingssteder i Trondheim, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Trondheim helt nede i 808 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Trondheim, som kan bookes for denne prisen. Pilegrimsgården Hotell og Gjestegård er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Trondheim. Prisdata ble sist oppdatert 30. November 2023
For øyeblikket er dette de hotellene i Trondheim med lavest pris vi har funnet på de valgte datoene. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene hvis du er fleksibel for å sammenligne priser.
Vis alle 122 hoteller
1 Kjøpmannsgata, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
808 kr
Gjennomsnitt per natt
Ivar Lykkes Veg 1, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
8,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 351 kr
Gjennomsnitt per natt
Kongensgate 30, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 500 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Trondheim

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Trondheim, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Trondheim til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 30. November 2023.
En oversikt over gjennomsnittlig pris per hotellklasse i Trondheim. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Trondheim

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Trondheim Det er 122 hoteller i Trondheim, og prisdata ble sist oppdatert 30. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Trondheim er 1 859 kr/natt.
Vis alle 122 opphold
Dronningens Gate 5, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,2 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
2 883 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Trondheim

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Trondheim for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 30. November 2023.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Trondheim, og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Trondheim

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Trondheim, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 30. November 2023.
 • Hvilke er de beste hotellene i Trondheim?

  Clarion Hotel & Congress Trondheim er et veldig populært hotell i Trondheim med en score på 8,6 fra 1 902 vurderinger. Comfort Hotel Trondheim (7,6 fra 2 002 vurderinger) og Quality Hotel Panorama (8,0 fra 778 vurderinger) er også hoteller i Trondheim med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Trondheim sentrum?

  Clarion Hotel & Congress Trondheim er et bra hotell i nærheten av Trondheim sentrum. Det har scoret 8,6 basert på 1 902 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Trondheim i nærheten av Rockheim?

  Clarion Hotel & Congress Trondheim er et hotell i nærheten av Rockheim som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,6 basert på 1 902 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av NTNU?

  Et bra hotell i nærheten av NTNU, er Comfort Hotel Trondheim, som har fått en score på 7,6/10 av totalt 2 002 brukervurderinger på HotelsCombined.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Trondheim

Vurder alternative opphold i Trondheim
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Trondheim

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering