Populære hoteller
Topprangerte hoteller
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Kinshicho jernbanestasjon, Tokyo

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Kinshicho jernbanestasjon fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Kinshicho jernbanestasjon - Tokyo, Japan
25. jun. — 26. jun.2
Kinshicho jernbanestasjon - Tokyo, Japan
ti. 25.6.
on. 26.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Kinshicho jernbanestasjon

Finn kjente overnattingssteder i Kinshicho jernbanestasjon, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 177 hoteller i Kinshicho jernbanestasjon, og prisdata ble sist oppdatert 18. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kinshicho jernbanestasjon er .
Disse hotellene i nærheten av Kinshicho jernbanestasjon opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
1-2-2 Kinshi, Sumida-ku, Tokyo, Japan
Tobu Hotel Levant Tokyo har et moderne design, og ligger sentralt i et populært nabolag i Tokyo. Gjester kan også benytte seg av kostnadsfri tilgang til internett.
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
5638 vurderinger
Beliggenhet
4,2 km fra sentrum
1 127 kr
6-32-1 Kameido, Koto-ku, Tokyo, Japan
Mindre enn 20 minutter til fots fra Ojima jernbanestasjon ligger Hotel MyStays Kameido, som tilbyr en praktisk beliggende base i Tokyo. De har også døgnåpen resepsjon, klesvaksfasiliteter og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
7,2
Bra
1630 vurderinger
Beliggenhet
5,6 km fra sentrum
479 kr
2-19-1 Ryogoku, Tokyo, Japan
En kort spasertur Asakusabashi stasjon ligger Ryogoku View Hotel som byr på en praktisk beliggende base for de som besøker Tokyo. Under hele oppholdet kan også gjester logge seg på Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
8,1
Enestående
819 vurderinger
Beliggenhet
2,6 km fra sentrum
681 kr
3-4-2 Kotobashi, Sumida-ku, Tokyo, Japan
Kinshicho jernbanestasjon ligger kun en kort spasertur fra MOXY Tokyo Kinshicho by Marriott, som byr gjester på en komfortabel og praktisk beliggende base i Tokyo. Her tilbys 3-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
8,5
Enestående
80 vurderinger
Beliggenhet
4,2 km fra sentrum
2 046 kr
2-17-7, Morishita, Koto, Tokyo, Japan
Bare ti minutter til fots fra Kiyosumi-shirakawa metrostasjon ligger Oak Hotel Edo, perfekt beliggende for gjester som vil oppleve Tokyo. De har også gratis Wi-Fi på offentlige områder, sykkelutleie og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
8,5
Enestående
1099 vurderinger
Beliggenhet
2,8 km fra sentrum
537 kr
1-21-11 Honjo, Tokyo, Japan
Asakusa stasjon ligger en liten spasertur fra Hotel Mystays Asakusa, som tilbyr gjester en hyggelig og praktisk beliggende base i Tokyo. Under hele oppholdet kan også overnattende logge seg på Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
7,4
Bra
986 vurderinger
Beliggenhet
3,5 km fra sentrum
436 kr
2-18-7 Kotobashi, Sumida-ku, Tokyo, Japan
Kinshicho jernbanestasjon ligger bare en fem minutters spasertur fra Sotetsu Fresa Inn Tokyo Kinshicho, som byr gjester på en komfortabel og praktisk beliggende base i Tokyo. Under hele oppholdet kan også gjester benytte seg av overnattingsstedets gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
8,5
Enestående
2029 vurderinger
Beliggenhet
4,2 km fra sentrum
684 kr
4-6-1 Kinshi, Sumida-ku, Tokyo, Japan
Sentralt beliggende i Tokyo og bare noen få minutter unna Kinshicho jernbanestasjon ligger Lotte City Hotel Kinshicho, som kan by på en imponerende utsikt over Tokyo Sky Tree. Det tilbyr også gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
8,5
Enestående
893 vurderinger
Beliggenhet
4,5 km fra sentrum
872 kr
1-6-1 Yokoami, Sumida-ku, Tokyo, Japan
Dai-ichi Hotel Ryogoku byr på 3-stjerners innkvartering i Tokyo. De tilbyr gratis Wi-Fi, massasje og en kaffebar.
Gratis Wi-Fi
8,2
Enestående
3032 vurderinger
Beliggenhet
3,2 km fra sentrum
756 kr
1-10-4 Narihira, Sumidaku, Tokyo, Japan
Hotel Livemax Asakusa Sky Front ligger i Tokyo, en kort spasertur unna Tokyo Skytree jernbanestasjon. De byr også på massasje, gratis Wi-Fi på offentlige områder og bagasjeoppbevaring.
Gratis Wi-Fi
7,0
Bra
467 vurderinger
Beliggenhet
4,8 km fra sentrum
542 kr

Høyest rangerte vanderhjem nær Kinshicho jernbanestasjon

Bla gjennom overnattingssteder i Kinshicho jernbanestasjon, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 177 overnattingssteder i Kinshicho jernbanestasjon, og data ble sist oppdatert 18. juni 2024.
Noen av de aller beste hotellene iKinshicho jernbanestasjon, vurdert av våre brukere. Ta en titt på brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse egenskapene ble vurdert som best.
Vis alle 177 hoteller
1-8-7 Ōjima, Kōtōku, Tokyo, Japan
4,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
496 kr
Gjennomsnitt per natt

De billigste hotellene i nærheten av Kinshicho jernbanestasjon (Tokyo)

Finn rimelige overnattingssteder i Kinshicho jernbanestasjon, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Kinshicho jernbanestasjon helt nede i 691 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Kinshicho jernbanestasjon, som kan bookes for denne prisen. Super Hotel Tokyo Kameido er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Kinshicho jernbanestasjon. Prisdata ble sist oppdatert 18. juni 2024
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i nærheten av Kinshicho jernbanestasjon på de valgte datoene. Prisene kan variere avhengig av valgte datoer, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 177 hoteller
2-13-6 Kameido, Tokyo, Japan
5,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
691 kr
Gjennomsnitt per natt
2-17-4 Kotobashi, Tokyo, Japan
4,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
712 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Kinshicho jernbanestasjon

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Kinshicho jernbanestasjon, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Kinshicho jernbanestasjon til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 18. juni 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
6-32-1 Kameido, Koto-ku, Tokyo, Japan
479 kr
2-19-1 Ryogoku, Tokyo, Japan
681 kr
4 stjerner
4 stjerner +
1-2-2 Kinshi, Sumida-ku, Tokyo, Japan
1 127 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Kinshicho jernbanestasjon

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Kinshicho jernbanestasjon Det er 177 hoteller i Kinshicho jernbanestasjon, og prisdata ble sist oppdatert 18. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kinshicho jernbanestasjon er .
Vis alle 177 opphold
2-2-12 Kotobashi, Tokyo, Japan
4,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 411 kr
Gjennomsnitt per natt
2-11-1 Azumabashi, Tokyo, Japan
4,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 307 kr
Gjennomsnitt per natt
2-17-7, Morishita, Koto, Tokyo, Japan
2,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
537 kr
Gjennomsnitt per natt
1-2-24 Yokoami Sumida, Tokyo, Japan
2,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
593 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Kinshicho jernbanestasjon

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kinshicho jernbanestasjon for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 18. juni 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Kinshicho jernbanestasjon, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Kinshicho jernbanestasjon

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kinshicho jernbanestasjon, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 18. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Kinshicho jernbanestasjon?

  5 638 vurderinger ga Tobu Hotel Levant Tokyo en gjennomsnittsscore på 8,9/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Apa Hotel & Resort Ryogoku Eki Tower, som fikk en score på 8,3/10 basert på 11 085 vurderinger. Richmond Hotel Premier Tokyo Oshiage kan også være et bra alternativ, med en score på 9,2/10 basert på 976 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Vurderingene av Leonardo Hotel Bucharest City Center tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Bucharest City Centre, med en score på 8,2/10 basert på 1 337 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Kinshicho jernbanestasjon i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona har fått en score på 8,2 fra 4 118 vurderinger, og ligger i nærheten av Barcelona sentrum.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  4 791 vurderinger av The Cumberland på HotelsCombined ga hotellet en score på 8,1/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon.

 • Hvor mye koster hoteller i Kinshicho jernbanestasjon?

  Hoteller i Kinshicho jernbanestasjon koster i gjennomsnitt 170 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Kinshicho jernbanestasjon?

  160 kr per natt er den billigste hotellprisen i Kinshicho jernbanestasjon som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Kinshicho jernbanestasjon?

  Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon er de mest populære landemerkene i Kinshicho jernbanestasjon ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Bucharest City Centre om du planlegger å besøke Bucuresti. Bor du i Barcelona, kan du besøke Barcelona sentrum. London Paddington jernbanestasjon kan besøkes om du bor i London.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kinshicho jernbanestasjon

Vurder alternative opphold i Tokyo
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Tokyo

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering