Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Nishi-Nippori jernbanestasjon, Tokyo

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Nishi-Nippori jernbanestasjon fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Nishi-Nippori jernbanestasjon - Tokyo, Japan
21. apr. — 22. apr.2
Nishi-Nippori jernbanestasjon - Tokyo, Japan
sø. 21.4.
ma. 22.4.
… med mer

Hvor bør du bo i Nishi-Nippori jernbanestasjon

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Nishi-Nippori jernbanestasjon for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 14. april 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Nishi-Nippori jernbanestasjon du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Nishi-Nippori jernbanestasjon

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Nishi-Nippori jernbanestasjon, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 14. april 2024.
 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 973 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Nishi-Nippori jernbanestasjon i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 145 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du skal reise til Sultan Ahmed Moské, er Glk Premier The Home Suites & Spa som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (132 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 7,9/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Nishi-Nippori jernbanestasjon?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Nishi-Nippori jernbanestasjon er 163 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Nishi-Nippori jernbanestasjon?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Nishi-Nippori jernbanestasjon med priser fra 142 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Nishi-Nippori jernbanestasjon

Vurder alternative opphold i Tokyo
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Tokyo

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering