Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Tiete Bus Terminal, São Paulo

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Tiete Bus Terminal fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Tiete Bus Terminal - São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
25. jun. — 26. jun.2
Tiete Bus Terminal - São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
ti. 25.6.
on. 26.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Tiete Bus Terminal

Finn kjente overnattingssteder i Tiete Bus Terminal, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 51 hoteller i Tiete Bus Terminal, og prisdata ble sist oppdatert 18. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Tiete Bus Terminal er .
Disse hotellene i nærheten av Tiete Bus Terminal opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Rua Professor Milton Rodrigues 100, Sao Paulo, Brazil
Holiday Inn Parque Anhembi ligger i São Paulo og tilbyr et innendørs svømmebasseng. Her tilbys 4-stjerners rom med aircondition.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,6
Enestående
3098 vurderinger
Beliggenhet
3,5 km fra sentrum
1 240 kr
Avenida Cruzeiro Do Sul 1709, Sao Paulo, Brazil
Ibis Styles Sao Paulo Anhembi ligger kun ti minutter til fots fra Terminal Rodoviario do Tiete, og tilbyr rom med gratis Wi-Fi på rommet, minibar, flatskjerm-TV og klimaanlegg. De byr også på privat parkering, i tillegg ligger det en kort kjøretur unna Expo Center Norte.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
2498 vurderinger
Beliggenhet
3,7 km fra sentrum
586 kr
Rua Conselheiro Saraiva, 303, Sao Paulo, Brazil
Hotel Luni ligger i São Paulo og byr på nyrenoverte rom og gratis Wi-Fi. De tilbyr også betjent parkering, døgnåpen resepsjon og et boblebad.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
1216 vurderinger
Beliggenhet
5,5 km fra sentrum
556 kr

Hotellpriser i Tiete Bus Terminal

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Tiete Bus Terminal, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Tiete Bus Terminal til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 18. juni 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Tiete Bus Terminal, kategorisert etter hotellklasse. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
Avenida Cruzeiro Do Sul 1709, Sao Paulo, Brazil
586 kr
Rua Conselheiro Saraiva, 303, Sao Paulo, Brazil
556 kr
4 stjerner
4 stjerner +
Rua Professor Milton Rodrigues 100, Sao Paulo, Brazil
1 240 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Tiete Bus Terminal

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Tiete Bus Terminal Det er 51 hoteller i Tiete Bus Terminal, og prisdata ble sist oppdatert 18. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Tiete Bus Terminal er .
Vis alle 51 opphold
Rua Professor Milton Rodrigues 100, Sao Paulo, Brazil
3,5 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
1 240 kr
Gjennomsnitt per natt
Avenida Cruzeiro Do Sul 1709, Sao Paulo, Brazil
3,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
586 kr
Gjennomsnitt per natt
Rua Conselheiro Saraiva, 303, Sao Paulo, Brazil
5,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
556 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Tiete Bus Terminal

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Tiete Bus Terminal for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 18. juni 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Tiete Bus Terminal eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Tiete Bus Terminal

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Tiete Bus Terminal, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 18. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Tiete Bus Terminal?

  Holiday Inn Sao Paulo Parque Anhembi er et veldig populært hotell i nærheten av Tiete Bus Terminal med en score på 8,6 fra 3 098 vurderinger. Ramada Encore by Wyndham Sao Paulo Tiradentes (8,2 fra 4 787 vurderinger) og Ibis Styles Sao Paulo Anhembi (7,9 fra 2 498 vurderinger) er også hoteller i Tiete Bus Terminal som har fått høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Vurderingene av Leonardo Hotel Bucharest City Center tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Bucharest City Centre, med en score på 8,2/10 basert på 1 333 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Tiete Bus Terminal i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 4 117 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du skal reise til London Paddington jernbanestasjon, er The Cumberland som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (4 769 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 8,1/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Tiete Bus Terminal?

  Hoteller i Tiete Bus Terminal koster i gjennomsnitt 64 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Tiete Bus Terminal?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Tiete Bus Terminal for så lite som 53 kr/natt.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Tiete Bus Terminal?

  Det er så mye å se og gjøre i Tiete Bus Terminal, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon. Du vil bo i Bucuresti, så du kan besøke Bucharest City Centre, Barcelona for å besøke Barcelona sentrum og London for å besøke London Paddington jernbanestasjon.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tiete Bus Terminal

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering