Hoteller i Grajaú, São Paulo

Søk etter og sammenlign São Paulo, Grajaú hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Grajaú - São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
2. jun. — 3. jun.2
Grajaú - São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
sø. 2.6.
ma. 3.6.
… med mer

Fakta om å bo i Grajaú, São Paulo

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Grajaú, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 26. mai 2024.
 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Avenida Paulista?

  Vurderingene av Melia Paulista tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Avenida Paulista, med en score på 7,9/10 basert på 3 368 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Grajaú i nærheten av Centro de Convenções Frei Caneca?

  Melia Paulista er det hotellet i nærheten av Centro de Convenções Frei Caneca som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 3 368 vurderinger som samlet gir det en score på 7,9/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av São Paulo Expo?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av São Paulo Expo, bør du vurdere Hostel Convention Expo Sp som har en score på 9,2, basert på 66 vurderinger.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Grajaú?

  Dersom reiseplanene dine til Grajaú er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Avenida Paulista, Centro de Convenções Frei Caneca eller São Paulo Expo. São Paulo er byen å besøke dersom du besøker Avenida Paulista. Det er best å bo i São Paulo om du vil besøke Centro de Convenções Frei Caneca. Skal du besøke São Paulo Expo, er det enklest å bo i São Paulo.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Grajaú

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering