Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Shepherds Bush, London

Søk etter og sammenlign London, Shepherds Bush hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Shepherds Bush - London, England, Storbritannia
3. jun. — 4. jun.2
Shepherds Bush - London, England, Storbritannia
ma. 3.6.
ti. 4.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Shepherds Bush, London

Finn kjente overnattingssteder i Shepherds Bush, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 299 hoteller i Shepherds Bush, og prisdata ble sist oppdatert 27. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Shepherds Bush er 1 467 kr/natt.
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i området Shepherds Bush. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
58 Shepherd's Bush Green, White City, London, UK, London, United Kingdom
Dorsett Shepherds Bush London byr på hyggelig innkvartering i London og er kun 20 minutter til fots fra White City busstasjon. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som møterom, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
7,8
Bra
5458 vurderinger
Beliggenhet
6,9 km fra sentrum
1 630 kr
54 Uxbridge Road, London, United Kingdom
White City busstasjon ligger en liten spasertur fra W12 Rooms, som tilbyr gjester en hyggelig og praktisk beliggende base i London. Her tilbys 4-stjerners rom med aircondition.
Gratis Wi-Fi
8,2
Enestående
1747 vurderinger
Beliggenhet
6,5 km fra sentrum
1 160 kr
261-263 Uxbridge Road, London, United Kingdom
Hotel 261 holder til i hyggelige omgivelser i London. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som ønsker å besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
6,3
Bra
1511 vurderinger
Beliggenhet
8,3 km fra sentrum
941 kr
11-12 Poplar Mews, Uxbridge Road, London, United Kingdom
Hotel Shepherds Bush London ligger i London og byr på stilfull 4-stjerners innkvartering like ved Passmore Edwards Public Library Shepherd's Bush. De tilbyr gratis Wi-Fi, en bar og det ligger rett ved Bush Theatre.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
2329 vurderinger
Beliggenhet
7,0 km fra sentrum
1 336 kr

Tips når du skal bestille hotell i Shepherds Bush

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Shepherds Bush. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Billigste måned:september
Dyreste måned:juni
Gjennomsnittspris i Shepherds Bush:1 467 kr/natt
Billigste pris funnet:582 kr/natt
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:tirsdag
785 kr–1 977 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 258 kr–1 900 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Shepherds Bush

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Shepherds Bush, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Shepherds Bush til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Shepherds Bush, kategorisert etter hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
261-263 Uxbridge Road, London, United Kingdom
941 kr
3 stjerner
3 stjerner
11-12 Poplar Mews, Uxbridge Road, London, United Kingdom
1 336 kr
4 stjerner
4 stjerner +
58 Shepherd's Bush Green, White City, London, UK, London, United Kingdom
1 630 kr
54 Uxbridge Road, London, United Kingdom
1 160 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Shepherds Bush

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Shepherds Bush for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Shepherds Bush, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om å bo i Shepherds Bush, London

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Shepherds Bush, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 27. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Shepherds Bush?

  Hotel Shepherds Bush London (8,0/10 basert på 2 329 vurderinger), Dorsett Shepherds Bush, London (7,8/10 basert på 5 457 vurderinger), og London Studios Very Close to Central Line Underground Shepherds Bush and Westfield Newly Refurbished (8,1/10 basert på 811 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Shepherds Bush.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Med en score på 7,1/10 fra 197 vurderinger, er Corus Hyde Park Hotel et hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Shepherds Bush i nærheten av Central London?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Central London, bør du vurdere Strand Palace Hotel – det har fått en score på 8,2/10 basert på 15 567 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Big Ben?

  I nærheten av Big Ben ligger Strand Palace Hotel som har en score på 8,2, basert på 15 567 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Shepherds Bush?

  888 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Shepherds Bush, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Shepherds Bush?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Shepherds Bush med priser fra 719 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Shepherds Bush?

  Det er så mye å se og gjøre i Shepherds Bush, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er London Paddington jernbanestasjon, Central London, og Big Ben. Du vil bo i London, så du kan besøke London Paddington jernbanestasjon, London for å besøke Central London og London for å besøke Big Ben.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Shepherds Bush

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering