Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Mile End, London

Søk etter og sammenlign London, Mile End hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Mile End - London, England, Storbritannia
30. mai — 31. mai2
Mile End - London, England, Storbritannia
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Mile End

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Mile End. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:august
Dyreste måned:juni
Gjennomsnittspris i Mile End:945 kr/natt
Billigste pris funnet:566 kr/natt
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:søndag
572 kr–1 828 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
725 kr–1 133 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Mile End (London)

Finn rimelige overnattingssteder i Mile End, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Mile End helt nede i 1 343 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Mile End, som kan bookes for denne prisen. Yotel London Shoreditch er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Mile End. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
For øyeblikket er dette de hotellene i Mile End med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 230 hoteller
309-317 Cambridge Heath Road, London, United Kingdom
5,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 343 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Mile End

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Mile End for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Mile End, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om å bo i Mile End, London

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Mile End, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Mile End?

  Yotel London Shoreditch, som har fått en score på 7,6 fra 4 126 brukere, er et av de mest populære hotellene i Mile End. Andre populære overnattingssteder inkluderer Mile end Double rooms 86a som har en gjennomsnittsscore på 7,4 fra 168 brukere, og Stepney Green beds to stay 24 som har en gjennomsnittsscorepå 7,5 fra 296 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Vurderingene av The Cumberland tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, med en score på 8,1/10 basert på 4 448 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Mile End i nærheten av Central London?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Central London, er Strand Palace Hotel, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 15 572 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Big Ben?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Big Ben, bør du vurdere Strand Palace Hotel som har en score på 8,2, basert på 15 572 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Mile End?

  Hoteller i Mile End har en gjennomsnittspris på 940 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i Mile End?

  929 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Mile End i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Mile End?

  Det er så mye å se og gjøre i Mile End, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er London Paddington jernbanestasjon, Central London, og Big Ben. Du vil bo i London, så du kan besøke London Paddington jernbanestasjon, London for å besøke Central London og London for å besøke Big Ben.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Mile End

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering