Tips
Topprangerte hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Camden Town, London

Søk etter og sammenlign Camden Town, London hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Camden Town - London, England, Storbritannia
3. jun. — 4. jun.2
Camden Town - London, England, Storbritannia
ma. 3.6.
ti. 4.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Camden Town

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Camden Town. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Billigste måned:mars
Dyreste måned:april
Gjennomsnittspris i Camden Town:1 601 kr/natt
Billigste pris funnet:201 kr/natt
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:mandag
205 kr–4 764 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
205 kr–2 794 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Camden Town, London vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Camden Town, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 291 overnattingssteder i Camden Town, og data ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Disse overnattingsstedene i Camden Town, er blant de høyest rangerte blant brukerne våre. Sørg for å lese hotellbeskrivelser og -anmeldelser for å finne det riktige overnattingsstedet for deg.
Vis alle 291 hoteller
30 Jamestown Road, London, United Kingdom
4,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 445 kr
Gjennomsnitt per natt
55-57 Bayham Street, London, United Kingdom
4,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
317 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Camden Town

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Camden Town, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Camden Town til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Vi har kommet over følgende hoteller i Camden Town med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. Vi har fremhevet de mest populære overnattingsstedene ifølge våre brukere, samt de du får mest for pengene hos innen hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
55-57 Bayham Street, London, United Kingdom
317 kr
4 stjerner
4 stjerner +
30 Jamestown Road, London, United Kingdom
2 445 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Camden Town

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Camden Town Det er 291 hoteller i Camden Town, og prisdata ble sist oppdatert 27. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Camden Town er 1 601 kr/natt.
Vis alle 291 opphold
48-50 Camden High Street, London, United Kingdom
4,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
318 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Camden Town

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Camden Town for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Enten du reiser til Camden Town i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i, for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om å bo i Camden Town, London

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Camden Town, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 27. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Camden Town?

  Holiday Inn London - Camden Lock er et veldig populært hotell i Camden Town med en score på 8,2 fra 5 316 vurderinger. Smart Camden Inn Hostel (7,8 fra 2 817 vurderinger) og Original Camden Town flat | Fast Internet | Inexpensive parking nearby (7,5 fra 17 vurderinger) er også hoteller i Camden Town med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Corus Hyde Park Hotel er et populært hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon som varmt anbefales. Det har en score på 7,1, basert på 197 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Camden Town i nærheten av Central London?

  Strand Palace Hotel er et hotell i nærheten av Central London som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 15 567 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Big Ben?

  I nærheten av Big Ben ligger Strand Palace Hotel som har en score på 8,2, basert på 15 567 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Camden Town?

  Hoteller i Camden Town koster i gjennomsnitt 1 650 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Camden Town?

  455 kr per natt er den billigste hotellprisen i Camden Town som er funnet i dataene våre fra de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Camden Town?

  Dersom reiseplanene dine til Camden Town er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: London Paddington jernbanestasjon, Central London eller Big Ben. London er byen å besøke dersom du besøker London Paddington jernbanestasjon. Det er best å bo i London om du vil besøke Central London. Skal du besøke Big Ben, er det enklest å bo i London.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Camden Town

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering