Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Laeken, Brussel

Søk etter og sammenlign Brussel, Laeken hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Laeken - Brussel, Belgia
1. jun. — 2. jun.2
Laeken - Brussel, Belgia
lø. 1.6.
sø. 2.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Laeken

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Laeken. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Billigste måned:februar
Dyreste måned:april
Gjennomsnittspris i Laeken:1 046 kr/natt
Billigste pris funnet:722 kr/natt
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:tirsdag
743 kr–1 717 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
703 kr–1 717 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Laeken (Brussel)

Finn rimelige overnattingssteder i Laeken, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Laeken helt nede i 731 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Laeken, som kan bookes for denne prisen. Guest House Heysel Atomium er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Laeken. Prisdata ble sist oppdatert 25. mai 2024
For øyeblikket er dette de hotellene i Laeken med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Vurder alternative datoer dersom du vil sammenligne priser.
Vis alle 36 hoteller
143 Rue Stéphanie, Brussels, Belgium
3,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
731 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Laeken

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Laeken for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 25. mai 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Laeken, og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om å bo i Laeken, Brussel

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Laeken, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 25. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Laeken?

  2 915 vurderinger ga Hotel Expo Brussels en gjennomsnittsscore på 7,2/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Guest House Heysel Atomium, som fikk en score på 7,8/10 basert på 180 vurderinger. One-bedroom Apartment near Atomium kan også være et bra alternativ, med en score på 9,4/10 basert på 165 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bruxelles-Central?

  Safestay Brussels Grand Place er et populært hotell i nærheten av Bruxelles-Central som varmt anbefales. Det har en score på 7,1, basert på 6 191 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Laeken i nærheten av Bruxelles-Midi?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Bruxelles-Midi, bør du vurdere Safestay Brussels Grand Place – det har fått en score på 7,1/10 basert på 6 191 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Brussels Exhibition Centre?

  I nærheten av Brussels Exhibition Centre ligger ibis Brussels Expo Atomium som har en score på 7,4, basert på 1 761 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Laeken?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 966 kr/natt er normalt for et hotell i Laeken.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Laeken?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Laeken starter fra så lite som 839 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Laeken?

  Dersom reiseplanene dine til Laeken er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Bruxelles-Central, Bruxelles-Midi eller Brussels Exhibition Centre. Brussel er byen å besøke dersom du besøker Bruxelles-Central. Det er best å bo i Brussel om du vil besøke Bruxelles-Midi. Skal du besøke Brussels Exhibition Centre, er det enklest å bo i Brussel.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Laeken

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering