Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Gent, Gent

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Gent fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Gent - Gent, Belgia
28. apr. — 29. apr.2
Gent - Gent, Belgia
sø. 28.4.
ma. 29.4.
… med mer

Hvor bør du bo i Gent

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Gent for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 21. april 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Gent, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Gent

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Gent, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 21. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Gent?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Gent, er B&B Eat&Sleep, som er vurdert av 67 brukere og som for øyeblikket har en score på 9,6/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer B&b Bij Moemee, som har en score på 9,6 fra 126 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum. Det har scoret 8,2 basert på 3 988 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Gent i nærheten av Bucharest City Centre?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre, bør du vurdere Leonardo Hotel Bucharest City Center – det har fått en score på 8,2/10 basert på 1 164 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av Sultan Ahmed Moské, bør du vurdere Glk Premier The Home Suites & Spa (en score på 7,9 basert på 133 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Gent?

  815 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Gent, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Gent?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Gent med priser fra 782 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Gent

Vurder alternative opphold i Gent
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Gent

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering