Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Molenbeek-Saint-Jean, Brussel

Søk etter og sammenlign Molenbeek-Saint-Jean, Brussel hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Molenbeek-Saint-Jean - Brussel, Belgia
30. mai — 31. mai2
Molenbeek-Saint-Jean - Brussel, Belgia
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Molenbeek-Saint-Jean

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Molenbeek-Saint-Jean. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:Januar
Dyreste måned:august
Gjennomsnittspris i Molenbeek-Saint-Jean:703 kr/natt
Billigste pris funnet:342 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:fredag
343 kr–1 632 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
325 kr–1 228 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Molenbeek-Saint-Jean (Brussel)

Finn rimelige overnattingssteder i Molenbeek-Saint-Jean, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Molenbeek-Saint-Jean helt nede i 427 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Molenbeek-Saint-Jean, som kan bookes for denne prisen. Meininger Hotels Bruxelles City Center er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Molenbeek-Saint-Jean. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
Disse overnattingsstedene i Molenbeek-Saint-Jean tilbyr den laveste prisen per natt av de vi har funnet. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 42 hoteller
Quai du Hainaut 33, Brussels, Belgium
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
427 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Molenbeek-Saint-Jean

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Molenbeek-Saint-Jean, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Molenbeek-Saint-Jean til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Hoteller i Molenbeek-Saint-Jean-området sortert etter pris og hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Molenbeek-Saint-Jean.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Molenbeek-Saint-Jean

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Molenbeek-Saint-Jean Det er 42 hoteller i Molenbeek-Saint-Jean, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Molenbeek-Saint-Jean er 703 kr/natt.
Vis alle 42 opphold
Rue De L'Eléphant 4, Brussels, Belgium
1,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
454 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Molenbeek-Saint-Jean

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Molenbeek-Saint-Jean for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Molenbeek-Saint-Jean, og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om å bo i Molenbeek-Saint-Jean, Brussel

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Molenbeek-Saint-Jean, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Molenbeek-Saint-Jean?

  Meininger Hotels Bruxelles City Center er et veldig populært hotell i Molenbeek-Saint-Jean med en score på 8,4 fra 4 805 vurderinger. J And R Brussels City Apartment (8,1 fra 776 vurderinger) og Generation Europe Youth Hostel (8,3 fra 4 545 vurderinger) er også hoteller i Molenbeek-Saint-Jean med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bruxelles-Central?

  Vurderingene av Safestay Brussels Grand Place tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Bruxelles-Central, med en score på 7,1/10 basert på 6 181 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Molenbeek-Saint-Jean i nærheten av Bruxelles-Midi?

  Safestay Brussels Grand Place er et hotell i nærheten av Bruxelles-Midi som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 7,1 basert på 6 181 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Brussels Exhibition Centre?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Brussels Exhibition Centre, bør du vurdere ibis Brussels Expo Atomium som har en score på 7,4, basert på 1 756 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Molenbeek-Saint-Jean?

  374 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Molenbeek-Saint-Jean, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Molenbeek-Saint-Jean?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Molenbeek-Saint-Jean starter fra så lite som 353 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Molenbeek-Saint-Jean?

  Det er så mye å se og gjøre i Molenbeek-Saint-Jean, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Bruxelles-Central, Bruxelles-Midi, og Brussels Exhibition Centre. Du vil bo i Brussel, så du kan besøke Bruxelles-Central, Brussel for å besøke Bruxelles-Midi og Brussel for å besøke Brussels Exhibition Centre.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Molenbeek-Saint-Jean

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering