Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Wufeng District, Taichung City

Søk etter og sammenlign Wufeng District, Taichung City hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Wufeng District - Taichung City, Taiwan
29. mai — 30. mai2
Wufeng District - Taichung City, Taiwan
on. 29.5.
to. 30.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Wufeng District

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Wufeng District. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 22. mai 2024.
Billigste måned:juni
Dyreste måned:februar
Gjennomsnittspris i Wufeng District:488 kr/natt
Billigste pris funnet:352 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:torsdag
364 kr–723 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
363 kr–671 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Wufeng District (Taichung City)

Finn rimelige overnattingssteder i Wufeng District, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Wufeng District helt nede i 352 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Wufeng District, som kan bookes for denne prisen. Classic Delight er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Wufeng District. Prisdata ble sist oppdatert 22. mai 2024
For øyeblikket er dette de hotellene i Wufeng District med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 2 hoteller
No.738-1, Zhongzheng Rd., Wufeng Dist., Taichung City, Taiwan
10,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
352 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Wufeng District

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Wufeng District for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 22. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Wufeng District du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Som en ekstra fordel kan brukere klikke på et hotell de er interessert i, for å finne nyttig informasjon og tilbud for det hotellet.

Fakta om å bo i Wufeng District, Taichung City

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Wufeng District, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 22. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Wufeng District?

  Et av de mest populære hotellene i Wufeng District, er Classic Delight som er vurdert av 2 278 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,2/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Guguan Hot Spring?

  Bali Nature Spa Hot Spring Resort er et populært hotell i nærheten av Guguan Hot Spring som varmt anbefales. Det har en score på 8,7, basert på 28 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Wufeng District i nærheten av Fushoushan Farm?

  Lishan Guest House er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Fushoushan Farm på HotelsCombined (en score på 8,2 fra 465 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Hanxi Night Market?

  Hvis du skal reise til Hanxi Night Market, er Chance Hotel som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (4 412 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 8,2/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Wufeng District?

  Gjenomsnittsprisene på hoteller i Wufeng District har som regel ligget på ca. 331 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Wufeng District?

  320 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Wufeng District i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Wufeng District?

  Det mest populære landemerket i Wufeng District er Guguan Hot Spring, som ligger i Taichung City, etterfulgt av Fushoushan Farm og Hanxi Night Market, som ligger i henholdsvis Taichung City og Taichung City. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i Wufeng District, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Wufeng District

Vurder alternative opphold i Taichung City
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Taichung City

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering