Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Chung Shan Medical University, Taichung City

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Chung Shan Medical University fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Chung Shan Medical University - Taichung City, Taiwan
22. apr. — 23. apr.2
Chung Shan Medical University - Taichung City, Taiwan
ma. 22.4.
ti. 23.4.
… med mer

Hotellpriser i Chung Shan Medical University

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Chung Shan Medical University, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Chung Shan Medical University til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Hoteller i Chung Shan Medical University-området sortert etter pris og hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
No.279, Sec. 1, Nantun Road, Taichung City, Taiwan
513 kr
3 stjerner
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Chung Shan Medical University

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Chung Shan Medical University Det er 2 hoteller i Chung Shan Medical University, og prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Chung Shan Medical University er .
Vis alle 2 opphold
No.98, Wenxin S. Rd., Taichung City, Taiwan
4,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
535 kr
Gjennomsnitt per natt
No.279, Sec. 1, Nantun Road, Taichung City, Taiwan
3,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
513 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Chung Shan Medical University

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Chung Shan Medical University for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Chung Shan Medical University du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Chung Shan Medical University

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Chung Shan Medical University, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Chung Shan Medical University?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Chung Shan Medical University, er Spring Hotel, som er vurdert av 809 brukere og som for øyeblikket har en score på 7,7/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer All-Ur Boutique Motel - Taichung Branch og Aquarius Motel, som brukerne våre har gitt scorene 8,4/10 og 8,1/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et populært hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 3 976 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Chung Shan Medical University i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center har fått en score på 8,2 fra 1 148 vurderinger, og ligger i nærheten av Bucharest City Centre.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské, er Glk Premier The Home Suites & Spa, som har fått en score på 7,9/10 av totalt 132 brukervurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Chung Shan Medical University?

  Hoteller i Chung Shan Medical University koster i gjennomsnitt 98 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Chung Shan Medical University?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Chung Shan Medical University med priser fra 98 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Chung Shan Medical University

Vurder alternative opphold i Taichung City
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Taichung City

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering