Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Tempelhof, Berlin

Søk etter og sammenlign Tempelhof, Berlin hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Tempelhof - Berlin, Tyskland
30. mai — 31. mai2
Tempelhof - Berlin, Tyskland
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Tempelhof

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Tempelhof. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:august
Dyreste måned:oktober
Gjennomsnittspris i Tempelhof:1 042 kr/natt
Billigste pris funnet:353 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:mandag
355 kr–1 680 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
892 kr–1 420 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Tempelhof (Berlin)

Finn rimelige overnattingssteder i Tempelhof, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Tempelhof helt nede i 1 241 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Tempelhof, som kan bookes for denne prisen. limehome Berlin Luise-Henriette-Str. er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Tempelhof. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
Av hotellene i Tempelhof vi har funnet, er disse overnattingsstedene priset lavest. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 38 hoteller
Luise-Henriette-Straße 4, Berlin, Germany
6,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 241 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Tempelhof

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Tempelhof for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Tempelhof du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om å bo i Tempelhof, Berlin

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Tempelhof, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Tempelhof?

  limehome Berlin Luise-Henriette-Str. (8,4/10 basert på 2 622 vurderinger), Hotel Berliner Bär (7,3/10 basert på 1 857 vurderinger), og Motel Home Berlin (7,9/10 basert på 515 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i Tempelhof.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Hackescher Markt?

  Vurderingene av Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Hackescher Markt, med en score på 8,4/10 basert på 11 873 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Tempelhof i nærheten av Internationales Congress Centrum Berlin?

  Leonardo Hotel Berlin har fått en score på 7,9 fra 11 315 vurderinger, og ligger i nærheten av Internationales Congress Centrum Berlin.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Gendarmenmarkt?

  I nærheten av Gendarmenmarkt ligger Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz som har en score på 8,2, basert på 12 169 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Tempelhof?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Tempelhof er 1 026 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Tempelhof?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Tempelhof med priser fra 1 004 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Tempelhof?

  De mest populære landemerkene i Tempelhof er Hackescher Markt (i Berlin), Internationales Congress Centrum Berlin (i Berlin), og Gendarmenmarkt (i Berlin) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tempelhof

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering