Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Reinickendorf, Berlin

Søk etter og sammenlign Reinickendorf, Berlin hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Reinickendorf - Berlin, Tyskland
30. mai — 31. mai2
Reinickendorf - Berlin, Tyskland
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Reinickendorf, Berlin

Finn kjente overnattingssteder i Reinickendorf, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 67 hoteller i Reinickendorf, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Reinickendorf er 769 kr/natt.
Disse hotellene er blant de mest populære stedene å bo blant brukere som besøker Reinickendorf. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Koegelstrasse, 12-13, Berlin, Germany
Good Morning Berlin City West byr på moderne innkvartering i Berlin og er bare en kort spasertur unna Kurt-Schumacher-Platz undergrunnsstasjon. De har også døgnåpen resepsjon, gratis trådløst internett og concierge.
Gratis Wi-Fi
6,6
Bra
1998 vurderinger
Beliggenhet
7,3 km fra sentrum
690 kr
Am Borsigturm 1A, Berlin, Germany
Hotel am Borsigturm ligger i Berlin omgitt av en rekke populære utelivsdestinasjoner, og bare en kort spasertur unna Borsigwerke undergrunnsstasjon. Det ligger bare en noen minutter fra Tegel, og har komfortable rom, alle utstyrt med eget bad, tøfler og gratis Wi-Fi på rommet.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
2390 vurderinger
Beliggenhet
10,7 km fra sentrum
1 132 kr
Alt-Reinickendorf 4-5, Berlin, Germany
Ibis Hotel Berlin Airport Tegel ligger i Berlin og tilbyr en takterrasse. Ekspress inn- og utsjekking, møterom og døgnåpen resepsjon er bare et lite utvalg av fasilitetene dette moderne hotellet har å friste med.
Gratis Wi-Fi
6,8
Bra
2081 vurderinger
Beliggenhet
6,8 km fra sentrum
908 kr

Tips når du skal bestille hotell i Reinickendorf

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Reinickendorf. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:November
Dyreste måned:mai
Gjennomsnittspris i Reinickendorf:769 kr/natt
Billigste pris funnet:182 kr/natt
Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:torsdag
279 kr–1 248 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
232 kr–1 214 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Reinickendorf

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Reinickendorf, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Reinickendorf til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
En oversikt over gjennomsnittsprisen på hoteller etter hotellklasse i Reinickendorf. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Reinickendorf.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Alt-Reinickendorf 4-5, Berlin, Germany
908 kr
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +
Am Borsigturm 1A, Berlin, Germany
1 132 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Reinickendorf

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Reinickendorf for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Reinickendorf, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om å bo i Reinickendorf, Berlin

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Reinickendorf, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Reinickendorf?

  Pension Hubertus, som har fått en score på 8,0 fra 369 brukere, er et av de mest populære hotellene i Reinickendorf. Andre populære overnattingssteder inkluderer Hotel am Borsigturm som har en gjennomsnittsscore på 8,4 fra 2 388 brukere, og Victor's Residenz-Hotel Berlin Tegel som har en gjennomsnittsscorepå 7,7 fra 1 829 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Hackescher Markt?

  Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz er et bra hotell i nærheten av Hackescher Markt. Det har scoret 8,4 basert på 11 873 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Reinickendorf i nærheten av Internationales Congress Centrum Berlin?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Internationales Congress Centrum Berlin, bør du vurdere Leonardo Hotel Berlin – det har fått en score på 7,9/10 basert på 11 315 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Gendarmenmarkt?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Gendarmenmarkt, bør du vurdere Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz som har en score på 8,2, basert på 12 169 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Reinickendorf?

  Hoteller i Reinickendorf har en gjennomsnittspris på 278 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i Reinickendorf?

  203 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Reinickendorf i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Reinickendorf?

  De mest populære landemerkene i Reinickendorf er Hackescher Markt (i Berlin), Internationales Congress Centrum Berlin (i Berlin), og Gendarmenmarkt (i Berlin) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Reinickendorf

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering