Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Spandau, Berlin

Søk etter og sammenlign Spandau, Berlin hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Spandau - Berlin, Tyskland
30. mai — 31. mai2
Spandau - Berlin, Tyskland
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Spandau, Berlin

Finn kjente overnattingssteder i Spandau, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 19 hoteller i Spandau, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Spandau er 989 kr/natt.
Dette er noen av hotellene i nærheten av Spandau med størst etterspørsel. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Freiheit5, Berlin, Germany
Select Hotel Berlin Spiegelturm er et godt valg for gjester som ønsker å se og oppleve Berlin og områdene rundt med kjente severdigheter, shoppinggater og restauranter like ved. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som bagasjeoppbevaring, møterom og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,7
Bra
3282 vurderinger
Beliggenhet
13,5 km fra sentrum
1 002 kr
Klosterstrasse 4, Berlin, Germany
Hotellet ligger i Berlin, en kort spasertur unna Berlin-Spandau jernbanestasjon. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
7,6
Bra
3589 vurderinger
Beliggenhet
14,3 km fra sentrum
951 kr
Moritzstr. 20, Berlin, Germany
Hotel Herbst Berlin ligger i Berlin og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det er omkranset av mange populære spisesteder, og ligger kun fem minutter til fots fra Altstadt Spandau undergrunnsstasjon.
Gratis Wi-Fi
7,3
Bra
712 vurderinger
Beliggenhet
14,1 km fra sentrum
1 136 kr

Tips når du skal bestille hotell i Spandau

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Spandau. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:september
Dyreste måned:juni
Gjennomsnittspris i Spandau:989 kr/natt
Billigste pris funnet:598 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:fredag
608 kr–1 899 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
762 kr–1 290 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Spandau

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Spandau, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Spandau til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Hoteller i Spandau-området sortert etter pris og hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Spandau.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Klosterstrasse 4, Berlin, Germany
951 kr
3 stjerner
3 stjerner
Moritzstr. 20, Berlin, Germany
1 136 kr
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Spandau

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Spandau for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Spandau du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om å bo i Spandau, Berlin

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Spandau, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Spandau?

  Ibis Berlin Spandau er et veldig populært hotell i Spandau med en score på 7,6 fra 3 589 vurderinger. Select Hotel Berlin Spiegelturm (7,7 fra 3 280 vurderinger) og Hotel Herbst Berlin (7,3 fra 712 vurderinger) er også hoteller i Spandau med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Hackescher Markt?

  Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz er et bra hotell i nærheten av Hackescher Markt. Det har scoret 8,4 basert på 11 873 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Spandau i nærheten av Internationales Congress Centrum Berlin?

  Leonardo Hotel Berlin er det hotellet i nærheten av Internationales Congress Centrum Berlin som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 11 315 vurderinger som samlet gir det en score på 7,9/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Gendarmenmarkt?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Gendarmenmarkt, bør du vurdere Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz som har en score på 8,2, basert på 12 169 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Spandau?

  Hoteller i Spandau har en gjennomsnittspris på 865 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i Spandau?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Spandau med priser fra 769 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Spandau?

  De mest populære landemerkene i Spandau er Hackescher Markt (i Berlin), Internationales Congress Centrum Berlin (i Berlin), og Gendarmenmarkt (i Berlin) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Spandau

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering