Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av St. Jacobs Country Playhouse, Waterloo

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av St. Jacobs Country Playhouse fra hundrevis av reisesider, og spar penger

St. Jacobs Country Playhouse - Waterloo, ON, Canada
3. mar. — 4. mar.2
St. Jacobs Country Playhouse - Waterloo, ON, Canada
sø. 3.3.
ma. 4.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær St. Jacobs Country Playhouse

Finn kjente overnattingssteder i St. Jacobs Country Playhouse, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 5 hoteller i St. Jacobs Country Playhouse, og prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i St. Jacobs Country Playhouse er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingstedene blant brukere som besøker St. Jacobs Country Playhouse. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
14 Benjamin Road, Waterloo, ON, Canada
Holiday Inn Express Hotel & Suites Waterloo - St Jacobs Area holder til i sjarmerende omgivelser i Waterloo. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til møterom, et innendørs svømmebasseng og døgnåpen resepsjon.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
7,9
Bra
778 vurderinger
Beliggenhet
5,7 km fra sentrum
1 138 kr
45 Benjamin Road, Waterloo, ON, Canada
Homewood Suites by Hilton Waterloo/St Jacobs ligger i Waterloo og tilbyr et innendørs svømmebasseng. De har også betjent parkering, døgnåpen resepsjon og møterom.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
8,6
Enestående
423 vurderinger
Beliggenhet
5,4 km fra sentrum
1 390 kr

Hotellpriser i St. Jacobs Country Playhouse

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i St. Jacobs Country Playhouse, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i St. Jacobs Country Playhouse til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i St. Jacobs Country Playhouse, kategorisert etter hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i St. Jacobs Country Playhouse

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i St. Jacobs Country Playhouse Det er 5 hoteller i St. Jacobs Country Playhouse, og prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i St. Jacobs Country Playhouse er .
Vis alle 5 opphold
14 Benjamin Road, Waterloo, ON, Canada
5,7 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
1 138 kr
Gjennomsnitt per natt
45 Benjamin Road, Waterloo, ON, Canada
5,4 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
1 390 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i St. Jacobs Country Playhouse

Utforsk forskjellige nabolag og områder i St. Jacobs Country Playhouse for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Naviger til områdene i nærheten av St. Jacobs Country Playhouse du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i St. Jacobs Country Playhouse

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i St. Jacobs Country Playhouse, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 25. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av St. Jacobs Country Playhouse?

    778 vurderinger ga Holiday Inn Express Hotel & Suites Waterloo - St Jacobs, An IHG Hotel en gjennomsnittsscore på 7,9/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Homewood Suites By Hilton Waterloo/St. Jacobs, som fikk en score på 8,6/10 basert på 423 vurderinger. Courtyard by Marriott Waterloo St. Jacobs kan også være et bra alternativ, med en score på 8,5/10 basert på 303 vurderinger.

  • Hvor mye koster hoteller i St. Jacobs Country Playhouse?

    Hoteller i St. Jacobs Country Playhouse koster i gjennomsnitt 632 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av St. Jacobs Country Playhouse?

    Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i St. Jacobs Country Playhouse har priser som starter fra kun 632 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i St. Jacobs Country Playhouse

Vurder alternative opphold i Waterloo
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Waterloo

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering