Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Sangdo Subway Station (Line 7), Seoul

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Sangdo Subway Station (Line 7) fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Sangdo Subway Station (Line 7) - Seoul, Sør-Korea
22. apr. — 23. apr.2
Sangdo Subway Station (Line 7) - Seoul, Sør-Korea
ma. 22.4.
ti. 23.4.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Sangdo Subway Station (Line 7)

Finn kjente overnattingssteder i Sangdo Subway Station (Line 7), som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 9 hoteller i Sangdo Subway Station (Line 7), og prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sangdo Subway Station (Line 7) er .
Disse hotellene er blant de mest populære eiendommene i området Sangdo Subway Station (Line 7). Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
120 Sangdo-ro, Dongjak-gu, Seoul, South Korea
Sentralt i Seoul ligger Handpicked Hotel & Collection, bare en kort kjøretur unna Gyeongbokgung, og de byr på gratis parkering. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til en kaffebar, gratis Wi-Fi på offentlige områder og gruppetimer.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,8
Bra
410 vurderinger
Beliggenhet
7,5 km fra sentrum
675 kr

Andre overnattingssteder i Sangdo Subway Station (Line 7)

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Sangdo Subway Station (Line 7) Det er 9 hoteller i Sangdo Subway Station (Line 7), og prisdata ble sist oppdatert 15. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Sangdo Subway Station (Line 7) er .
Vis alle 9 opphold
120 Sangdo-ro, Dongjak-gu, Seoul, South Korea
7,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
675 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Sangdo Subway Station (Line 7)

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sangdo Subway Station (Line 7) for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 15. april 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Sangdo Subway Station (Line 7), og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Sangdo Subway Station (Line 7)

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sangdo Subway Station (Line 7), for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 15. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Sangdo Subway Station (Line 7)?

  The Core Albergue, med en score på 8,1 fra 220 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Sangdo Subway Station (Line 7). Andre populære overnattingssteder inkluderer Handpicked Hotel & Collections, med en gjennomsnittsscore på 7,8 fra 410 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Med en score på 8,2/10 fra 3 976 vurderinger, er Casa Lit Barcelona by Ona et hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Sangdo Subway Station (Line 7) i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Bucharest City Centre på HotelsCombined (en score på 8,2 fra 1 148 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  132 vurderinger av Glk Premier The Home Suites & Spa på HotelsCombined ga hotellet en score på 7,9/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské.

 • Hvor mye koster hoteller i Sangdo Subway Station (Line 7)?

  Hoteller i Sangdo Subway Station (Line 7) koster i gjennomsnitt 142 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Sangdo Subway Station (Line 7)?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Sangdo Subway Station (Line 7) for så lite som 109 kr/natt.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sangdo Subway Station (Line 7)

Vurder alternative opphold i Seoul
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Seoul

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering