Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Monash University, Notting Hill

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Monash University fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Monash University - Notting Hill, VIC, Australia
2. mar. — 3. mar.2
Monash University - Notting Hill, VIC, Australia
lø. 2.3.
sø. 3.3.
… med mer

De billigste hotellene i nærheten av Monash University (Notting Hill)

Finn rimelige overnattingssteder i Monash University, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Monash University helt nede i 831 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Monash University, som kan bookes for denne prisen. Gateway on Monash er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Monash University. Prisdata ble sist oppdatert 24. februar 2024
Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i nærheten av Monash University for øyeblikket. Prisene kan variere avhengig av valgte datoer, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 6 hoteller
630 Blackburn Road, Notting Hill, VIC, Australia
0,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
831 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Monash University

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Monash University Det er 6 hoteller i Monash University, og prisdata ble sist oppdatert 24. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Monash University er .
Vis alle 6 opphold
630 Blackburn Road, Notting Hill, VIC, Australia
0,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
831 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Monash University

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Monash University for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 24. februar 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Monash University du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Monash University

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Monash University, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 24. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Monash University?

    Gateway on Monash er et veldig populært hotell i nærheten av Monash University med en score på 8,0 fra 491 vurderinger. Quest Notting Hill (8,8 fra 394 vurderinger) er også et hotell i Monash University som har fått en høy score basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

  • Hvor mye koster hoteller i Monash University?

    Hoteller i Monash University har en gjennomsnittspris på 358 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Monash University?

    242 kr per natt er den billigste hotellprisen i Monash University som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Monash University

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering