Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Kartal, Istanbul

Søk etter og sammenlign Kartal, Istanbul hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Kartal - Istanbul, Tyrkia
30. mai — 31. mai2
Kartal - Istanbul, Tyrkia
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Kartal, Istanbul

Finn kjente overnattingssteder i Kartal, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 67 hoteller i Kartal, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Kartal er 737 kr/natt.
Disse hotellene i nærheten av Kartal opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene dersom du ikke finner alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Yukari Mh. Uskudar Cd. Sarayli Sk. No 3, Istanbul, Türkiye
The Grand Mira Hotel ligger i Istanbul og byr på gratis Wi-Fi. Hotellet ligger midt i smørøyet blant en rekke populære butikker og tilbyr 4-stjerners innkvartering i nærheten av Kartal Railway Station.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,0
Enestående
1484 vurderinger
Beliggenhet
23,4 km fra sentrum
771 kr
30 Agustos Cad 15 Cevizli, Na, Istanbul, Türkiye
Sentralt i Istanbul ligger Mac Hotel Vazo Kule, som byr på en badstue, et svømmebasseng og et sammenhengende innen- og utendørsbasseng og ligger mindre enn 25 minutter med bil fra Sabiha Gken Lufthavn. De tilbyr gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon og en kaffebar.
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
Beliggenhet
20,1 km fra sentrum
556 kr
Orta Mahallesi Kanuni Sokak No 8, Istanbul, Türkiye
Golden Dream Otel byr på 3-stjerners innkvartering i Istanbul. De tilbyr gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon og en billettservice.
Gratis Wi-Fi
Parking
7,6
Bra
70 vurderinger
Beliggenhet
23,3 km fra sentrum
491 kr
Orta Mah. Kaptan-i Derya Cad. No:37, Istanbul, Türkiye
Titanic Business Kartal ligger i Istanbul og tilbyr luksuriøs 5-stjerners innkvartering, i tillegg til gratis trådløst internett, en badstue og et boblebad. Gjester har også eklskusiv tilgang til BeFine Spa og BeFine Fitness.
Gratis Wi-Fi
8,2
Enestående
533 vurderinger
Beliggenhet
23,1 km fra sentrum
844 kr

Tips når du skal bestille hotell i Kartal

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Kartal. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:juli
Dyreste måned:mai
Gjennomsnittspris i Kartal:737 kr/natt
Billigste pris funnet:224 kr/natt
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:søndag
232 kr–1 167 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
232 kr–807 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Kartal

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Kartal, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Kartal til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Kartal.
3 stjerner
3 stjerner
30 Agustos Cad 15 Cevizli, Na, Istanbul, Türkiye
556 kr
Orta Mahallesi Kanuni Sokak No 8, Istanbul, Türkiye
491 kr
4 stjerner
4 stjerner +
Orta Mah. Kaptan-i Derya Cad. No:37, Istanbul, Türkiye
844 kr
Yukari Mh. Uskudar Cd. Sarayli Sk. No 3, Istanbul, Türkiye
771 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Kartal

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Kartal for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Kartal, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om å bo i Kartal, Istanbul

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Kartal, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Kartal?

  The Grand Mira Business Hotel, som har fått en score på 8,0 fra 1 484 brukere, er et av de mest populære hotellene i Kartal. Andre populære overnattingssteder inkluderer Princess Residence som har en gjennomsnittsscore på 9,5 fra 1 075 brukere, og Denizati Plus Hotel som har en gjennomsnittsscorepå 8,2 fra 17 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Glk Premier The Home Suites & Spa er et hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 7,9 basert på 132 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Kartal i nærheten av Hagia Sophia?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Hagia Sophia, bør du vurdere Sura Hagia Sophia Hotel – det har fått en score på 8,3/10 basert på 5 591 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Çağaloğlu Hamami?

  132 vurderinger av Glk Premier The Home Suites & Spa på HotelsCombined ga hotellet en score på 7,9/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Çağaloğlu Hamami.

 • Hvor mye koster hoteller i Kartal?

  Hoteller i Kartal har en gjennomsnittspris på 609 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i Kartal?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Kartal starter fra så lite som 470 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Kartal?

  Sultan Ahmed Moské, Hagia Sophia, og Çağaloğlu Hamami er de mest populære landemerkene i Kartal ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Sultan Ahmed Moské om du planlegger å besøke Istanbul. Bor du i Istanbul, kan du besøke Hagia Sophia. Çağaloğlu Hamami kan besøkes om du bor i Istanbul.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kartal

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering