Tips
Topprangerte hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Basaksehir, Istanbul

Søk etter og sammenlign Istanbul, Basaksehir hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Basaksehir - Istanbul, Tyrkia
2. jun. — 3. jun.2
Basaksehir - Istanbul, Tyrkia
sø. 2.6.
ma. 3.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Basaksehir

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Basaksehir. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 26. mai 2024.
Billigste måned:juni
Dyreste måned:september
Gjennomsnittspris i Basaksehir:1 015 kr/natt
Billigste pris funnet:402 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:fredag
410 kr–3 475 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
410 kr–3 475 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Høyest rangerte Basaksehir, Istanbul vanderhjem

Bla gjennom overnattingssteder i Basaksehir, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 97 overnattingssteder i Basaksehir, og data ble sist oppdatert 26. mai 2024.
Noen av de aller beste hotellene iBasaksehir, vurdert av våre brukere. Ta en titt på brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse egenskapene ble vurdert som best.
Vis alle 97 hoteller
Kayabasi Mah. Sehit Mustafa Bozoklu, 20, Istanbul, Türkiye
20,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
658 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Basaksehir

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Basaksehir for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 26. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Basaksehir du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Brukere kan klikke på et hotellnavn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om å bo i Basaksehir, Istanbul

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Basaksehir, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 26. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Basaksehir?

  Hampton by Hilton Istanbul Kayasehir er et veldig populært hotell i Basaksehir med en score på 7,9 fra 747 vurderinger. Air Başakşehir Residence by NewInn (8,2 fra 413 vurderinger) og Garden Grandresidence (8,2 fra 16 vurderinger) er også hoteller i Basaksehir med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Glk Premier The Home Suites & Spa er et populært hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské som varmt anbefales. Det har en score på 7,9, basert på 133 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Basaksehir i nærheten av Hagia Sophia?

  Sura Hagia Sophia Hotel er et hotell i nærheten av Hagia Sophia som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,3 basert på 5 596 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Çağaloğlu Hamami?

  133 vurderinger av Glk Premier The Home Suites & Spa på HotelsCombined ga hotellet en score på 7,9/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Çağaloğlu Hamami.

 • Hvor mye koster hoteller i Basaksehir?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 645 kr/natt er normalt for et hotell i Basaksehir.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Basaksehir?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Basaksehir starter fra så lite som 645 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Basaksehir?

  Sultan Ahmed Moské, Hagia Sophia, og Çağaloğlu Hamami er de mest populære landemerkene i Basaksehir ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Sultan Ahmed Moské om du planlegger å besøke Istanbul. Bor du i Istanbul, kan du besøke Hagia Sophia. Çağaloğlu Hamami kan besøkes om du bor i Istanbul.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Basaksehir

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering