Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Leipziger Vorstadt, Dresden

Søk etter og sammenlign Dresden, Leipziger Vorstadt hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Leipziger Vorstadt - Dresden, Tyskland
30. mai — 31. mai2
Leipziger Vorstadt - Dresden, Tyskland
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Leipziger Vorstadt

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Leipziger Vorstadt. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:Januar
Dyreste måned:mai
Gjennomsnittspris i Leipziger Vorstadt:1 217 kr/natt
Billigste pris funnet:577 kr/natt
Billigste dag:mandag
Dyreste dag:torsdag
781 kr–2 087 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
810 kr–1 492 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Leipziger Vorstadt (Dresden)

Finn rimelige overnattingssteder i Leipziger Vorstadt, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Leipziger Vorstadt helt nede i 872 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Leipziger Vorstadt, som kan bookes for denne prisen. Best Western Macrander Hotel Dresden er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Leipziger Vorstadt. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
For øyeblikket er dette de hotellene i Leipziger Vorstadt med lavest pris, som vi har funnet på de valgte datoene. Ettersom prisene kan variere etter dato, endre datoene om du er fleksibel på dato, for å sammenligne priser.
Vis alle 47 hoteller
Buchenstraße 10, Dresden, Saxony, Germany
2,9 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
872 kr
Gjennomsnitt per natt
Stauffenbergallee 25 A, Dresden, Saxony, Germany
2,9 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
1 090 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Leipziger Vorstadt

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Leipziger Vorstadt for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Enten du reiser til Leipziger Vorstadt i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Brukere kan klikke på et hotellnavn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om å bo i Leipziger Vorstadt, Dresden

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Leipziger Vorstadt, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Leipziger Vorstadt?

  1 566 vurderinger ga ibis Styles Dresden Neustadt en gjennomsnittsscore på 7,3/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Courtyard by Marriott Dresden, som fikk en score på 8,0/10 basert på 530 vurderinger. Hotel Novalis Dresden kan også være et bra alternativ, med en score på 7,9/10 basert på 2 323 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Gemäldegalerie Alte Meister?

  NH Collection Dresden Altmarkt er et hotell i nærheten av Gemäldegalerie Alte Meister som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,6 basert på 7 955 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Leipziger Vorstadt i nærheten av Dresden City Centre?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Dresden City Centre, er NH Collection Dresden Altmarkt, som har fått en score på 8,6/10. av totalt 7 955 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Dresdner Frauenkirche?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Dresdner Frauenkirche, bør du vurdere NH Collection Dresden Altmarkt som har en score på 8,6, basert på 7 955 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Leipziger Vorstadt?

  566 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Leipziger Vorstadt, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Leipziger Vorstadt?

  556 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Leipziger Vorstadt i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Leipziger Vorstadt?

  De mest populære landemerkene i Leipziger Vorstadt er Gemäldegalerie Alte Meister (i Dresden), Dresden City Centre (i Dresden), og Dresdner Frauenkirche (i Dresden) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Leipziger Vorstadt

Vurder alternative opphold i Dresden
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Dresden

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering