Hoteller i Markkleeberg, Tyskland

Søk og sammenlign Markkleeberg, Tyskland hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Markkleeberg, Tyskland
29. jan. — 30. jan.2
Markkleeberg, Tyskland
sø. 29.1.
ma. 30.1.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Markkleeberg

Billigste dag:lørdag
Dyreste dag:fredag
804 kr–1 078 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Fakta om opphold i Markkleeberg

 • Hvilke er de beste hotellene i Markkleeberg?

  491 vurderinger ga Da Marcello - Hostaria & Pensione en gjennomsnittsscore på 7,4/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Hotel Markkleeberger Hof, som fikk en score på 8,0/10 basert på 707 vurderinger. Ferienwohnung Markkleeberg Ost-See kan også være et bra alternativ, med en score på 8,4/10 basert på 407 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Markkleeberg?

  1 097 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Markkleeberg, basert på søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene. For 4-stjerners hoteller i Markkleeberg ligger gjennomsnittsprisen på ca. 998 kr/natt, og for 5-stjerners hoteller ligger gjennomsnittsprisen på 1 551 kr/natt.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Markkleeberg?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Markkleeberg med priser fra 583 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene. Prisene i Markkleeberg for denne helgen starter fra 622 kr per natt ved innsjekk 3. feb. og utsjekk 5. feb..

 • Hvor mye koster et hotell i Markkleeberg for i natt?

  Prisene på hoteller i Markkleeberg starter fra 741 kr for i natt, men overnattinger koster i gjennomsnitt 1 186 kr. Det finnes mange overnattingssteder med 4 stjerner å velge mellom i Markkleeberg for i natt, med priser som starter fra 968 kr. Disse prisene ble funnet på HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering