Hoteller i Cossebaude, Dresden

Søk etter og sammenlign Cossebaude, Dresden hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Cossebaude - Dresden, Tyskland
3. jun. — 4. jun.2
Cossebaude - Dresden, Tyskland
ma. 3.6.
ti. 4.6.
… med mer

Fakta om å bo i Cossebaude, Dresden

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Cossebaude, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 27. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Cossebaude?

  Gästehaus Dresden - Alte Schule Gohlis, som har fått en score på 8,4 fra 66 brukere, er et av de mest populære hotellene i Cossebaude. Andre populære overnattingssteder inkluderer Villa Bellevue Dresden som har en gjennomsnittsscore på 7,8 fra 138 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Gemäldegalerie Alte Meister?

  Vurderingene av NH Collection Dresden Altmarkt tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Gemäldegalerie Alte Meister, med en score på 8,6/10 basert på 7 974 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Cossebaude i nærheten av Dresden City Centre?

  NH Collection Dresden Altmarkt er et hotell i nærheten av Dresden City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,6 basert på 7 974 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Dresdner Frauenkirche?

  7 974 vurderinger av NH Collection Dresden Altmarkt på HotelsCombined ga hotellet en score på 8,6/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Dresdner Frauenkirche.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Cossebaude?

  Gemäldegalerie Alte Meister, Dresden City Centre, og Dresdner Frauenkirche er de mest populære landemerkene i Cossebaude ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Gemäldegalerie Alte Meister om du planlegger å besøke Dresden. Bor du i Dresden, kan du besøke Dresden City Centre. Dresdner Frauenkirche kan besøkes om du bor i Dresden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Cossebaude

Vurder alternative opphold i Dresden
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Dresden

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering