Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i West Village, New York

Søk etter og sammenlign West Village, New York hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

West Village - New York, NY, USA
30. mai — 31. mai2
West Village - New York, NY, USA
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i West Village

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i West Village. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:mars
Dyreste måned:juni
Gjennomsnittspris i West Village:3 475 kr/natt
Billigste pris funnet:1 090 kr/natt
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:mandag
1 097 kr–7 495 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 097 kr–6 851 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i West Village (New York)

Finn rimelige overnattingssteder i West Village, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i West Village helt nede i 2 364 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i West Village, som kan bookes for denne prisen. The Jane Hotel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i West Village. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i West Villagepå de valgte datoene. Prisene kan variere avhengig av datoene som er valgt, så bruk søkeskjemaet for å bla gjennom flere alternativer dersom du er fleksibel på datoer.
Vis alle 109 hoteller
113 Jane Street, New York, NY, United States
2,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
2 364 kr
Gjennomsnitt per natt
18 9th Avenue at 13th Street, New York, NY, United States
2,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
4 601 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i West Village

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i West Village, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i West Village til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Hoteller i West Village-området sortert etter pris og hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i West Village.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
113 Jane Street, New York, NY, United States
2 364 kr
4 stjerner
4 stjerner +
18 9th Avenue at 13th Street, New York, NY, United States
4 601 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i West Village

Utforsk forskjellige nabolag og områder i West Village for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av West Village du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om å bo i West Village, New York

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i West Village, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i West Village?

  Det finnes mange hoteller i West Village med høye scorer. Ett av dem er Gansevoort Meatpacking, som for øyeblikket har en score på 8,3. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er The Jane Hotel, som har fått en score på 7,3 fra 2 144 brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Cathedral of St. John the Divine?

  Vurderingene av Hi New York City Hostel tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Cathedral of St. John the Divine, med en score på 8,2/10 basert på 15 900 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i West Village i nærheten av New York bysentrum?

  Candlewood Suites New York City- Times Square er det hotellet i nærheten av New York bysentrum som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 2 032 vurderinger som samlet gir det en score på 7,5/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Times Square?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Times Square, bør du vurdere Candlewood Suites New York City- Times Square som har en score på 7,5, basert på 2 032 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i West Village?

  2 436 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i West Village, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i West Village?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i West Village starter fra så lite som 2 115 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i West Village?

  Det er så mye å se og gjøre i West Village, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Cathedral of St. John the Divine, New York bysentrum, og Times Square. Du vil bo i New York, så du kan besøke Cathedral of St. John the Divine, New York for å besøke New York bysentrum og New York for å besøke Times Square.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i West Village

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering