Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av University of Lodz, Łódź

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av University of Lodz fra hundrevis av reisesider, og spar penger

University of Lodz - Łódź, Polen
27. jun. — 28. jun.2
University of Lodz - Łódź, Polen
to. 27.6.
fr. 28.6.
… med mer

Hotellpriser i University of Lodz

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i University of Lodz, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i University of Lodz til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Du finner også de mest populære og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Al. Pilsudskiego 11, Łódź, Lodzkie, Poland
507 kr
3 stjerner
3 stjerner
Al. Pilsudskiego 27, Łódź, Lodzkie, Poland
433 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i University of Lodz

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i University of Lodz Det er 150 hoteller i University of Lodz, og prisdata ble sist oppdatert 20. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i University of Lodz er .
Vis alle 150 opphold
Al. Pilsudskiego 29, Łódź, Lodzkie, Poland
0,8 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
898 kr
Gjennomsnitt per natt
Al. Pilsudskiego 27, Łódź, Lodzkie, Poland
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
433 kr
Gjennomsnitt per natt
Al. Pilsudskiego 11, Łódź, Lodzkie, Poland
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
507 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i University of Lodz

Utforsk forskjellige nabolag og områder i University of Lodz for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær University of Lodz eller attraksjonene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i University of Lodz

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i University of Lodz, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 20. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av University of Lodz?

  Vienna House Andel's Lodz (9,1/10 fra 2 958 vurderinger), Puro Lodz Centrum (9,5/10 fra 5 416 vurderinger) og Campanile Lodz (7,9/10 fra 4 491 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av University of Lodz.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 343 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i University of Lodz i nærheten av Barcelona sentrum?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Barcelona sentrum, er Casa Lit Barcelona by Ona, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 4 119 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland (en score på 8,1 basert på 4 808 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i University of Lodz?

  Hoteller i University of Lodz koster i gjennomsnitt 359 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av University of Lodz?

  359 kr per natt er den billigste hotellprisen i University of Lodz som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i University of Lodz?

  Det er så mye å se og gjøre i University of Lodz, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon. Du vil bo i Bucuresti, så du kan besøke Bucharest City Centre, Barcelona for å besøke Barcelona sentrum og London for å besøke London Paddington jernbanestasjon.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i University of Lodz

Vurder alternative opphold i Łódź
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Łódź

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering