Topprangerte hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av National Stadium, Warszawa

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av National Stadium fra hundrevis av reisesider, og spar penger

National Stadium - Warszawa, Polen
26. jun. — 27. jun.2
National Stadium - Warszawa, Polen
on. 26.6.
to. 27.6.
… med mer

Høyest rangerte vanderhjem nær National Stadium

Bla gjennom overnattingssteder i National Stadium, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 97 overnattingssteder i National Stadium, og data ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Ifølge brukerne våre er dette noen av de beste hotellene å bo på nær National Stadium. Ta en titt på brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse egenskapene ble vurdert som best.
Vis alle 97 hoteller
Klopotowskiego Street 36, Warsaw, Mazowieckie, Poland
3,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
593 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i National Stadium

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i National Stadium, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i National Stadium til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Du finner også de mest populære og de overnattingsstedene som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
ul Zagórna 1A, Warsaw, Mazowieckie, Poland
852 kr
Klopotowskiego Street 36, Warsaw, Mazowieckie, Poland
593 kr
4 stjerner
4 stjerner +
Boleslawa Prusa 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
1 399 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i National Stadium

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i National Stadium Det er 97 hoteller i National Stadium, og prisdata ble sist oppdatert 19. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i National Stadium er .
Vis alle 97 opphold
Sewerynów 7, Warsaw, Mazowieckie, Poland
1,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
331 kr
Gjennomsnitt per natt
Boleslawa Prusa 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
0,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 399 kr
Gjennomsnitt per natt
Smolna 40, Warsaw, Mazowieckie, Poland
0,7 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 211 kr
Gjennomsnitt per natt
ul Zagórna 1A, Warsaw, Mazowieckie, Poland
2,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
852 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i National Stadium

Utforsk forskjellige nabolag og områder i National Stadium for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 19. juni 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av National Stadium eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i National Stadium

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i National Stadium, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 19. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av National Stadium?

  3 438 vurderinger ga Sheraton Grand Warsaw en gjennomsnittsscore på 9,0/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Hotel Indigo Warsaw - Nowy Swiat, som fikk en score på 9,0/10 basert på 2 151 vurderinger. Barceló Warsaw Powisle kan også være et bra alternativ, med en score på 8,9/10 basert på 2 904 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et populært hotell i nærheten av Bucharest City Centre som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 1 341 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i National Stadium i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er det hotellet i nærheten av Barcelona sentrum som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 4 119 vurderinger som samlet gir det en score på 8,2/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  4 808 vurderinger av The Cumberland på HotelsCombined ga hotellet en score på 8,1/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon.

 • Hvor mye koster hoteller i National Stadium?

  Hoteller i National Stadium har en gjennomsnittspris på 223 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av National Stadium?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i National Stadium har priser som starter fra kun 160 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i National Stadium?

  Det mest populære landemerket i National Stadium er Bucharest City Centre, som ligger i Bucuresti, etterfulgt av Barcelona sentrum og London Paddington jernbanestasjon, som ligger i henholdsvis Barcelona og London. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i National Stadium, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i National Stadium

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering