Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, Erlangen

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg - Erlangen, Tyskland
30. apr. — 1. mai2
Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg - Erlangen, Tyskland
ti. 30.4.
on. 1.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

Finn kjente overnattingssteder i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 43 hoteller i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, og prisdata ble sist oppdatert 23. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg med størst etterspørsel. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Hofmannstr. 34, Erlangen, Bavaria, Germany
Hotellet tilbyr unik innkvartering i Erlangen og er mindre enn 20 minutter fra Erlangen Station. Det ligger perfekt til for de som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
8,1
Enestående
2054 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
909 kr
Bayreuther Strasse 53, Erlangen, Bavaria, Germany
Quality Hotel Erlangen ligger i Erlangen og byr på komfortabel innkvartering og bowlingbane. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil dra på sightseeing i lokalområdet.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
500 vurderinger
Beliggenhet
1,9 km fra sentrum
804 kr
Luitpoldstr. 10, Erlangen, Bavaria, Germany
Dette komfortable hotellet i Erlangen byr på gratis Wi-Fi, i tillegg til ekspress inn- og utsjekking og møterom. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som ønsker å besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
8,6
Enestående
1595 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
839 kr

Andre overnattingssteder i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg Det er 43 hoteller i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, og prisdata ble sist oppdatert 23. april 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg er .
Vis alle 43 opphold
Bayreuther Strasse 53, Erlangen, Bavaria, Germany
1,9 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
804 kr
Gjennomsnitt per natt
Hofmannstr. 34, Erlangen, Bavaria, Germany
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
909 kr
Gjennomsnitt per natt
Luitpoldstr. 10, Erlangen, Bavaria, Germany
0,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
839 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. april 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. april 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg?

  Det finnes mange hoteller i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg med høye scorer. Ett av dem er Holiday Inn Express Erlangen, som for øyeblikket har en score på 8,3. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Novotel Erlangen og NH Erlangen, som også kan være gode overnattingsalternativer i nærheten av Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er et populært hotell i nærheten av Barcelona sentrum som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 3 991 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 164 vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Sultan Ahmed Moské?

  Hvis du skal reise til Sultan Ahmed Moské, er Glk Premier The Home Suites & Spa som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (133 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 7,9/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg?

  Gjennomsnittsprisen på et hotell i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg er 495 kr per natt, basert på data fra de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg?

  253 kr per natt er den billigste hotellprisen i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

Vurder alternative opphold i Erlangen
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Erlangen

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering