Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Universal City Walk Osaka, Osaka

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Universal City Walk Osaka fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Universal City Walk Osaka - Osaka, Japan
1. mar. — 2. mar.2
Universal City Walk Osaka - Osaka, Japan
fr. 1.3.
lø. 2.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Universal City Walk Osaka

Finn kjente overnattingssteder i Universal City Walk Osaka, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 16 hoteller i Universal City Walk Osaka, og prisdata ble sist oppdatert 23. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Universal City Walk Osaka er .
Disse hotellene i nærheten av Universal City Walk Osaka opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
6-2-52 Shimaya, Konohanaku, Osaka, Japan
The Park Front Hotel at Universal Studios Japan TM ligger i Osaka, bare en kort spasertur fra turistattraksjoner, som Universal Studios Japan. Det ligger kun en noen minutter fra Hollywood Dream - The Ride, og har komfortable rom, alle utstyrt med kjøleskap.
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
5793 vurderinger
Beliggenhet
5,7 km fra sentrum
1 404 kr
1-1-111 Sakurajima, Osaka, Japan
Asashiobashi Station ligger en liten spasertur fra Hotel Universal Port, som tilbyr reisende en hyggelig og praktisk beliggende base i Osaka. Det ligger en kort gåtur unna Universal City Walk Osaka, Hollywood Dream - The Ride og Universal Studios Japan.
Gratis Wi-Fi
8,9
Enestående
7203 vurderinger
Beliggenhet
5,6 km fra sentrum
1 226 kr
6-Chome-2-78 Shimaya, Osaka, Japan
Sentralt i Osaka ligger Oriental Hotel Universal City, bare en kort kjøretur unna Shinsaibashi, og de byr på privat parkering. De tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder, en døgnåpen resepsjon og massasjeehandlinger.
Gratis Wi-Fi
8,4
Enestående
2754 vurderinger
Beliggenhet
5,6 km fra sentrum
1 058 kr
1-1-57, Sakurajima, Konohana-ku, Osaka, Japan
Bare noen minutter til fots fra Osakako Station ligger hotellet som byr på en en perfekt beliggende base for de som besøker Osaka. Det ligger bare en noen minutter fra Universal Studios Japan, og har komfortable rom, alle utstyrt med kjøleskap.
Gratis Wi-Fi
8,0
Enestående
2437 vurderinger
Beliggenhet
5,9 km fra sentrum
681 kr
Konohana, Shimaya 6-1-16, Osaka, Japan
Hotel Universal Port Vita ligger i Osaka, bare en kort spasertur fra Universal Studios Japan og Hollywood Dream - The Ride. Det ligger kun en liten spasertur fra Universal City Walk Osaka, og har komfortable rom, alle utstyrt med kjøleskap.
Gratis Wi-Fi
9,0
Enestående
5169 vurderinger
Beliggenhet
5,6 km fra sentrum
1 152 kr
6-2-68 Shimaya, Osaka, Japan
Mindre enn 20 minutter til fots fra Asashiobashi Station ligger Hotel Kintetsu Universal City, som tilbyr en praktisk beliggende base i Osaka. De tilbyr 3-stjerners innkvartering og utsikt over parken.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
8,4
Enestående
200 vurderinger
Beliggenhet
5,6 km fra sentrum
1 058 kr

Hotellpriser i Universal City Walk Osaka

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Universal City Walk Osaka, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Universal City Walk Osaka til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. februar 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også notert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
1-1-57, Sakurajima, Konohana-ku, Osaka, Japan
681 kr
4 stjerner
4 stjerner +
1-1-111 Sakurajima, Osaka, Japan
1 226 kr
6-2-45, Shimaya, Konohana-ku, Osaka, Japan
1 069 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Universal City Walk Osaka

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Universal City Walk Osaka Det er 16 hoteller i Universal City Walk Osaka, og prisdata ble sist oppdatert 23. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Universal City Walk Osaka er .
Vis alle 16 opphold
3-10-12, Shimaya, Konohana-ku, Osaka, Japan
5,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
482 kr
Gjennomsnitt per natt
6-2-45, Shimaya, Konohana-ku, Osaka, Japan
5,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 069 kr
Gjennomsnitt per natt
6-2-25 Shimaya, Konohana-ku, Osaka, Japan
5,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Spa
1 163 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Universal City Walk Osaka

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Universal City Walk Osaka for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. februar 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Universal City Walk Osaka eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Universal City Walk Osaka

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Universal City Walk Osaka, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Universal City Walk Osaka?

    The Park Front Hotel at Universal Studios Japan er et veldig populært hotell i nærheten av Universal City Walk Osaka med en score på 8,9 fra 5 798 vurderinger. Liber Hotel At Universal Studios Japan (9,1 fra 6 056 vurderinger) og Hotel Universal Port (8,9 fra 7 204 vurderinger) er også hoteller i Universal City Walk Osaka som har fått høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

  • Hvor mye koster hoteller i Universal City Walk Osaka?

    Hoteller i Universal City Walk Osaka har en gjennomsnittspris på 147 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Universal City Walk Osaka?

    Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Universal City Walk Osaka har priser som starter fra kun 84 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Universal City Walk Osaka

Vurder alternative opphold i Osaka
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Osaka

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering