Populære hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Universal City Walk, Universal City

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Universal City Walk fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Universal City Walk - Universal City, CA, USA
24. jun. — 25. jun.2
Universal City Walk - Universal City, CA, USA
ma. 24.6.
ti. 25.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Universal City Walk

Finn kjente overnattingssteder i Universal City Walk, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 37 hoteller i Universal City Walk, og prisdata ble sist oppdatert 17. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Universal City Walk er .
Disse hotellene i nærheten av Universal City Walk opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Prøv å justere datoene eller rom- og gjestekombinasjonene hvis du ikke ser alternativene du leter etter.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
555 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
Hilton Los Angeles-Universal City tilbyr 4-stjerners innkvartering, et utendørs svømmebasseng og et boblebad midt i Los Angeles, og kan i tillegg skilte med en imponerende utsikt over Universal Studios Hollywood. Egen etasje for forretningsreisende, betjent parkering og gratis transportservice er bare noen av fasilitetene dette harmoniske hotellet har å friste med.
8,3
Enestående
4161 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
3 307 kr
333 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
Sheraton Universal ligger i Los Angeles og tilbyr et boblebad. Utendørs oppvarmet svømmebasseng, betjent parkering og ekspress inn- og utsjekking er bare noen av fasilitetene dette elegante hotellet byr på.
Gratis Wi-Fi
8,3
Enestående
1916 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
3 181 kr

Andre overnattingssteder i Universal City Walk

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Universal City Walk Det er 37 hoteller i Universal City Walk, og prisdata ble sist oppdatert 17. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Universal City Walk er .
Vis alle 37 opphold
333 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
3 181 kr
Gjennomsnitt per natt
555 Universal Hollywood Drive, Universal City, CA, United States
0,5 km fra sentrum
3 307 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Universal City Walk

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Universal City Walk for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 17. juni 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Universal City Walk, og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Universal City Walk

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Universal City Walk, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 17. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Universal City Walk?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Universal City Walk, er Hilton Los Angeles/Universal City, som er vurdert av 4 161 brukere og som for øyeblikket har en score på 8,3/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer Sheraton Universal Hotel, som har en score på 8,3 fra 1 916 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et populært hotell i nærheten av Bucharest City Centre som varmt anbefales. Det har en score på 8,2, basert på 1 333 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Universal City Walk i nærheten av Barcelona sentrum?

  Det mest populære hotellet i nærheten av Barcelona sentrum, er Casa Lit Barcelona by Ona, som har fått en score på 8,2/10. av totalt 4 115 HotelsCombined-brukere.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du skal reise til London Paddington jernbanestasjon, er The Cumberland som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (4 769 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 8,1/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Universal City Walk?

  384 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Universal City Walk, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Universal City Walk?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Universal City Walk med priser fra 21 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Universal City Walk?

  Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon er de mest populære landemerkene i Universal City Walk ifølge våre brukerdata. Du kan oppleve Bucharest City Centre om du planlegger å besøke Bucuresti. Bor du i Barcelona, kan du besøke Barcelona sentrum. London Paddington jernbanestasjon kan besøkes om du bor i London.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Universal City Walk

Vurder alternative opphold i Universal City
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Universal City

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering