Populære hoteller
Topprangerte hoteller
Steder å overnatte

Parhoteller i Trondheim, Norge

Søk, sammenlign og spar på Trondheim Parhoteller hoteller fra hundrevis av reisesider

Trondheim, Norge
20. jun. — 21. jun.2
Trondheim, Norge
to. 20.6.
fr. 21.6.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Stil
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære Parhoteller i Trondheim

Finn kjente overnattingssteder i Trondheim, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 13 hoteller i Trondheim, og prisdata ble sist oppdatert 13. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Trondheim er .
Disse hotellene i Trondheim opplever mest aktivitet fra våre brukere for øyeblikket. Brukere kan bruke filtrene til å avgrense søket ytterligere.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Dronningens Gate 5, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Britannia Hotel har sentral beliggenhet og tillater enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Trondheim. Hotellet har en fin beliggenhet, kun ti minutter til fots fra Trondheim sentralstasjon.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
9,3
Enestående
1397 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
2 835 kr
Kongensgate 26, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
I sentrum av Trondheim ligger Quality Hotel Augustin med kort vei til shopping, sightseeing og en rekke underholdningstilbud. De har også gratis Wi-Fi på offentlige områder, ekspress inn- og utsjekking og døgnåpen resepsjon.
Gratis Wi-Fi
7,7
Bra
1775 vurderinger
Beliggenhet
0,1 km fra sentrum
1 115 kr
Sondre Gate 22b, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Thon Hotel Gildevangen ligger i Trondheim, det ble bygget i 1908 og tilbyr døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi på offentlige områder og bagasjeoppbevaring. Det er kort vei til Sparebanken Midt-Norge, serveringssteder og butikker.
Gratis Wi-Fi
8,2
Enestående
787 vurderinger
Beliggenhet
0,4 km fra sentrum
1 283 kr
Fosenkaia 7, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Midt i Trondheim ligger P-Hotels Brattøra, en kort spasertur fra Trondheim sentralstasjon og kun et steinkast fra lokale restauranter og barer. De byr på et spa, i tillegg til en takterrasse, gratis Wi-Fi på offentlige områder og møterom.
Gratis Wi-Fi
Airport shuttle
7,0
Bra
4202 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
861 kr
Beddingen 1, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Bare ti minutter til fots fra Trondheim sentralstasjon ligger Scandic Solsiden, perfekt beliggende for gjester som vil oppleve Trondheim. Gratis sykkelutleie, døgnåpen resepsjon og takterrasse er bare noen av fasilitetene dette trendy hotellet byr på.
Gratis Wi-Fi
8,1
Enestående
1566 vurderinger
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
1 314 kr
Kjøpmannsgate 48, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Clarion Collection Hotel Grand Olav har en sentral beliggenhet i Trondheim, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette moderne hotellet, som døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og møterom.
Gratis Wi-Fi
7,8
Bra
737 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
1 357 kr
Havnegt 1-3, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Scandic Nidelven er et godt valg for de som ønsker å se og oppleve Trondheim og områdene rundt med et stort utvalg turistattraksjoner, shoppinggater og spisesteder like ved. Gratis Wi-Fi på offentlige områder, kaffebar og ekspress inn- og utsjekking er bare noen av fasilitetene dette moderne hotellet byr på.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
1776 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
1 753 kr
Kongensgate 30, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Thon Hotel Prinsen ligger i sentrum av Trondheim, så det er kort vei til mange av de populære severdighetene herfra. Overnattende kan også benytte seg av det trådløse nettverket uten ekstra kostnad.
Gratis Wi-Fi
8,6
Enestående
1407 vurderinger
Beliggenhet
0,2 km fra sentrum
1 252 kr
Brattørkaia 1, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
Bare en kort biltur fra Nidarosdomen ligger Clarion Hotel & Congress Trondheim i moderne omgivelser og kan by på en eksklusiv utsikt over Trondheim. Hotellet er omgitt av lokale barer og restauranter, og bare en spasertur unna Trondheim sentralstasjon.
Gratis Wi-Fi
8,6
Enestående
2245 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
1 361 kr
Brattørgata 2, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
I sentrum av Trondheim ligger Best Western Plus Hotel Bakeriet med kort vei til shopping, sightseeing og en rekke underholdningstilbud. Det ligger bare et steinkast unna Sparebanken Midt-Norge, og rommene har både klimaanlegg og kostnadsfri Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
7,5
Bra
4186 vurderinger
Beliggenhet
0,5 km fra sentrum
1 328 kr

Best rangerte Parhoteller i Trondheim

Bla gjennom overnattingssteder i Trondheim, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 13 overnattingssteder i Trondheim, og data ble sist oppdatert 13. juni 2024.
Disse overnattingsstedene i Trondheim, er blant de høyest rangerte blant brukerne våre. Sørg for å lese brukeranmeldelser for å finne ut hvorfor disse hotellene er blant de høyest rangerte.
Vis alle 13 hoteller
Nedre Bakklandet 60, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 267 kr
Gjennomsnitt per natt
Kjopmannsgt 73, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 617 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Trondheim

Finn det ideelle temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Trondheim Det er 13 overnattingssteder i Trondheim, og prisdata ble sist oppdatert 13. juni 2024.
Vis alle 161 opphold
Prinsensgate 4 A, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 115 kr
Gjennomsnitt per natt
Krambugata 11, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 077 kr
Gjennomsnitt per natt
Kongensgate 26, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway
0,1 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 115 kr
Gjennomsnitt per natt

Utforsk Trondheim

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Trondheim for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 13. juni 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Trondheim, og områdene du planlegger å besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Parhoteller FAQs

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Trondheim, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 13. juni 2024.
  • Hva er den typiske nattprisen for Parhoteller i Trondheim?

    A Parhoteller in Trondheim can typically be found for 1 673 kr/night. Finding great rates on Parhoteller can be tough, but the best nightly rate found in Trondheim was 861 kr. P-Hotels Brattøra is the cheapest Parhoteller in the city based on our data.

  • How do prices at Parhoteller compare to other hotels in Trondheim?

    HotelsCombined users have found that prices at Parhoteller are generally more costly per night. You should expect to pay 1 673 kr per night if you are looking to book a Parhoteller in the city of Trondheim. If you’re looking to stay at a hotel in Trondheim, you should expect to pay 1 255 kr/night.

  • Hvilke Parhoteller i nærheten av Torvet er høyt rangert?

    If you are looking for Parhoteller close to Torvet, there are 12 options in the area. Dersom du vil finne Parhoteller, med flere enn 3 stjerner og nært Torvet, kan du forvente å betale 1 445 kr i gjennomsnitt per natt . The cheaper options in the area are Clarion Collection Hotel Grand Olav, Britannia Hotel, and Quality Hotel Prinsen.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Trondheim

Vurder disse hotelltypene i Trondheim
Finn riktig overnattingssted for deg når du booker hotell i Trondheim

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering