Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av The Star Performing Arts Centre, Singapore

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av The Star Performing Arts Centre fra hundrevis av reisesider, og spar penger

The Star Performing Arts Centre - Singapore, Singapore
27. jun. — 28. jun.2
The Star Performing Arts Centre - Singapore, Singapore
to. 27.6.
fr. 28.6.
… med mer

Andre overnattingssteder i The Star Performing Arts Centre

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i The Star Performing Arts Centre Det er 11 hoteller i The Star Performing Arts Centre, og prisdata ble sist oppdatert 20. juni 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i The Star Performing Arts Centre er .
Vis alle 11 opphold
31 Rochester Drive, Singapore, Singapore
6,4 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 346 kr
Gjennomsnitt per natt
Symbiosis Tower 3 Fusionpolis, Singapore, Singapore
6,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 050 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i The Star Performing Arts Centre

Utforsk forskjellige nabolag og områder i The Star Performing Arts Centre for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på The Star Performing Arts Centre, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i The Star Performing Arts Centre

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i The Star Performing Arts Centre, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 20. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av The Star Performing Arts Centre?

  Park Avenue Rochester er et veldig populært hotell i nærheten av The Star Performing Arts Centre med en score på 8,0 fra 750 vurderinger. Citadines Fusionopolis Singapore (8,3 fra 388 vurderinger) er også et hotell i The Star Performing Arts Centre som har fått en høy score basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Vurderingene av Leonardo Hotel Bucharest City Center tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Bucharest City Centre, med en score på 8,2/10 basert på 1 343 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i The Star Performing Arts Centre i nærheten av Barcelona sentrum?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum, bør du vurdere Casa Lit Barcelona by Ona – det har fått en score på 8,2/10 basert på 4 119 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av London Paddington jernbanestasjon, bør du vurdere The Cumberland (en score på 8,1 basert på 4 808 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i The Star Performing Arts Centre?

  Hoteller i The Star Performing Arts Centre har en gjennomsnittspris på 211 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av The Star Performing Arts Centre?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i The Star Performing Arts Centre for så lite som 11 kr/natt.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i The Star Performing Arts Centre?

  Det er så mye å se og gjøre i The Star Performing Arts Centre, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon. Du vil bo i Bucuresti, så du kan besøke Bucharest City Centre, Barcelona for å besøke Barcelona sentrum og London for å besøke London Paddington jernbanestasjon.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i The Star Performing Arts Centre

Vurder alternative opphold i Singapore
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Singapore

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering