Hoteller i nærheten av Tauern Spa, Kaprun

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Tauern Spa fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Tauern Spa - Kaprun, Østerrike
9. mar. — 10. mar.2
Tauern Spa - Kaprun, Østerrike
lø. 9.3.
sø. 10.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Tauern Spa

Finn kjente overnattingssteder i Tauern Spa, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 37 hoteller i Tauern Spa, og prisdata ble sist oppdatert 2. mars 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Tauern Spa er .
Disse hotellene er blant de mest populære overnattingstedene blant brukere som besøker Tauern Spa. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Tauern Spa Platz 1, Kaprun, Salzburg, Austria
Tauern Spa Hotel & Therme ligger i Kaprun og byr på art deco 4-stjerners innkvartering, i tillegg til et boblebad, et utendørs svømmebasseng og en badstue. De tilbyr også gratis trådløst internett, et tyrkisk dampbad og skiskole.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
9,1
Enestående
2309 vurderinger
Beliggenhet
1,4 km fra sentrum
3 741 kr
Kellnerfeldstraße 19, Kaprun, Salzburg, Austria
Pension Baranek ligger i Kaprun og byr på komfortabel innkvartering og svømmebasseng og badstue. Det byr også på gratis Wi-Fi.
Gratis Wi-Fi
Parking
8,8
Enestående
410 vurderinger
Beliggenhet
1,2 km fra sentrum
1 631 kr

Høyest rangerte vanderhjem nær Tauern Spa

Bla gjennom overnattingssteder i Tauern Spa, som har fått de beste vurderingene fra gjestene. Det er for øyeblikket 37 overnattingssteder i Tauern Spa, og data ble sist oppdatert 2. mars 2024.
Ifølge brukerne våre er dette noen av de beste hotellene å bo på nær Tauern Spa. Finn ut hvorfor disse hotellene ble rangert blant de beste ved å lese brukeranmeldelser.
Vis alle 37 hoteller
Salzburger Platz 4a, Kaprun, Salzburg, Austria
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
2 003 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Tauern Spa

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Tauern Spa Det er 37 hoteller i Tauern Spa, og prisdata ble sist oppdatert 2. mars 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Tauern Spa er .
Vis alle 37 opphold
Tauern Spa Platz 1, Kaprun, Salzburg, Austria
1,4 km fra sentrum
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
3 741 kr
Gjennomsnitt per natt
Kellnerfeldstraße 19, Kaprun, Salzburg, Austria
1,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 631 kr
Gjennomsnitt per natt
Salzburger Platz 4a, Kaprun, Salzburg, Austria
0,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
2 003 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Tauern Spa

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Tauern Spa for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 2. mars 2024.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder nær Tauern Spa eller attraksjonene du planlegger å besøke. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Tauern Spa

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Tauern Spa, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 2. mars 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Tauern Spa?

    Det finnes mange hoteller i Tauern Spa med høye scorer. Ett av dem er Tauern Spa Zell Am See - Kaprun, som for øyeblikket har en score på 9,1. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Das Alpenhaus Kaprun og 24 by AvenidA Hotel & Residences Kaprun, som også kan være gode overnattingsalternativer i nærheten av Tauern Spa.

  • Hvor mye koster hoteller i Tauern Spa?

    Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 634 kr/natt er normalt for et hotell i Tauern Spa.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Tauern Spa?

    Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at billige hoteller i Tauern Spa har priser som starter fra kun 634 kr/natt, avhengig av popularitet for datoene du har angitt.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tauern Spa

Vurder alternative opphold i Kaprun
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Kaprun

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering