Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Santa Catalina, Palma de Mallorca

Søk etter og sammenlign Santa Catalina, Palma de Mallorca hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Santa Catalina - Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
30. mai — 31. mai2
Santa Catalina - Palma de Mallorca, Mallorca, Spania
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Santa Catalina, Palma de Mallorca

Finn kjente overnattingssteder i Santa Catalina, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 32 hoteller i Santa Catalina, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Santa Catalina er 1 954 kr/natt.
Dette er noen av hotellene i nærheten av Santa Catalina med størst etterspørsel. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i Santa Catalina.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Carrer de l'Industria, 10, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain
Bare en kort kjøretur fra Estadio Iberostar ligger Hotel Continental Palma, som byr på moderne innkvartering i Palma de Mallorca. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til gratis trådløst internett, et boblebad og en badstue.
Gratis Wi-Fi
8,7
Enestående
2621 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
1 933 kr
Placa De La Verge Del Miracle 4, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain
Urban Hostel Palma - Albergue Juvenil ligger i Palma de Mallorca og byr på internett via kabel. I nærheten finnes det mange populære barer, lokaler og restauranter.
Gratis Wi-Fi
6,9
Bra
2369 vurderinger
Beliggenhet
1,3 km fra sentrum
406 kr

Tips når du skal bestille hotell i Santa Catalina

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Santa Catalina. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:Desember
Dyreste måned:april
Gjennomsnittspris i Santa Catalina:1 954 kr/natt
Billigste pris funnet:1 026 kr/natt
Billigste dag:tirsdag
Dyreste dag:torsdag
1 027 kr–3 322 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
466 kr–3 322 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Santa Catalina

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Santa Catalina, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Santa Catalina til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også markert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Placa De La Verge Del Miracle 4, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain
406 kr
4 stjerner
4 stjerner +
Carrer de l'Industria, 10, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain
1 933 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Santa Catalina

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Santa Catalina Det er 32 hoteller i Santa Catalina, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Santa Catalina er 1 954 kr/natt.
Vis alle 32 opphold
Placa De La Verge Del Miracle 4, Palma de Mallorca, Mallorca, Spain
1,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
406 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Santa Catalina

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Santa Catalina for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Santa Catalina, og områdene du planlegger å besøke. Brukere kan klikke på et hotellnavn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om å bo i Santa Catalina, Palma de Mallorca

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Santa Catalina, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Santa Catalina?

  Det finnes mange hoteller i Santa Catalina med høye scorer. Ett av dem er Hotel Bordoy Continental Palma, som for øyeblikket har en score på 8,7. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Hotel Hostal Cuba og The Sailor House - Duplex Palma Center, som også kan være gode overnattingsalternativer i Santa Catalina.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Parc de la Mar?

  Et bra hotell i nærheten av Parc de la Mar, er Hotel Bordoy Continental Palma (en score på 8,7/10 basert på 2 621 vurderinger).

 • Hvilket er et bra hotell i Santa Catalina i nærheten av Port de Palma?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Port de Palma, bør du vurdere Hotel Bordoy Continental Palma – det har fått en score på 8,7/10 basert på 2 621 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Playa de Cala Mayor?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Playa de Cala Mayor, bør du vurdere Catalonia Majorica Hotel som har en score på 8,1, basert på 5 246 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Santa Catalina?

  Hoteller i Santa Catalina har en gjennomsnittspris på 1 763 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i Santa Catalina?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Santa Catalina med priser fra 684 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Santa Catalina?

  Dersom reiseplanene dine til Santa Catalina er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Parc de la Mar, Port de Palma eller Playa de Cala Mayor. Palma de Mallorca er byen å besøke dersom du besøker Parc de la Mar. Det er best å bo i Palma de Mallorca om du vil besøke Port de Palma. Skal du besøke Playa de Cala Mayor, er det enklest å bo i Palma de Mallorca.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Santa Catalina

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering