Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Sangdo-dong, Seoul

Søk etter og sammenlign Seoul, Sangdo-dong hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Sangdo-dong - Seoul, Sør-Korea
2. jun. — 3. jun.2
Sangdo-dong - Seoul, Sør-Korea
sø. 2.6.
ma. 3.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Sangdo-dong

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Sangdo-dong. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 26. mai 2024.
Billigste måned:februar
Dyreste måned:oktober
Gjennomsnittspris i Sangdo-dong:811 kr/natt
Billigste pris funnet:634 kr/natt
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:lørdag
635 kr–1 317 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
659 kr–1 012 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Sangdo-dong (Seoul)

Finn rimelige overnattingssteder i Sangdo-dong, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Sangdo-dong helt nede i 656 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Sangdo-dong, som kan bookes for denne prisen. Handpicked Hotel & Collections er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Sangdo-dong. Prisdata ble sist oppdatert 26. mai 2024
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i Sangdo-dongpå de valgte datoene. Dersom du er fleksibel på reisedatoer, bruk søkeskjemaet for å sammenligne priser på andre datoer.
Vis alle 3 hoteller
120 Sangdo-ro, Dongjak-gu, Seoul, South Korea
7,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
656 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Sangdo-dong

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Sangdo-dong for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 26. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Sangdo-dong du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon, og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om å bo i Sangdo-dong, Seoul

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Sangdo-dong, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 26. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Sangdo-dong?

  Et av de mest populære hotellene i Sangdo-dong, er Handpicked Hotel & Collections som er vurdert av 437 brukere, og som for øyeblikk har en score på 7,8/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Hongdae Area?

  L7 Hongdae er et bra hotell i nærheten av Hongdae Area. Det har scoret 8,6 basert på 5 247 vurderinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Sangdo-dong i nærheten av Korea House?

  Lotte Hotel Seoul Executive Tower er det hotellet i nærheten av Korea House som er høyest anbefalt av HotelsCombined-brukere med totalt 923 vurderinger som samlet gir det en score på 9,1/10.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Dongdaemun Gate?

  1 582 vurderinger av Travelodge Dongdaemun Hotel på HotelsCombined ga hotellet en score på 7,9/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Dongdaemun Gate.

 • Hvor mye koster hoteller i Sangdo-dong?

  624 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Sangdo-dong, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Sangdo-dong?

  613 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Sangdo-dong i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Sangdo-dong?

  Det er så mye å se og gjøre i Sangdo-dong, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Hongdae Area, Korea House, og Dongdaemun Gate. Du vil bo i Seoul, så du kan besøke Hongdae Area, Seoul for å besøke Korea House og Seoul for å besøke Dongdaemun Gate.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sangdo-dong

Vurder alternative opphold i Seoul
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Seoul

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering