• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Safeco Field, Seattle

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Safeco Field fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Safeco Field - Seattle, WA, USA
3. mar. — 4. mar.2
Safeco Field - Seattle, WA, USA
sø. 3.3.
ma. 4.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Safeco Field

Finn kjente overnattingssteder i Safeco Field, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 29 hoteller i Safeco Field, og prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Safeco Field er 2 913 kr/natt.
Disse hotellene er blant de mest populære eiendommene i området Safeco Field. Dersom du ikke finner hotellet du leter etter og er fleksibel på datoer, kan du prøve å justere søkeskjemaet øverst på siden for flere alternativer.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
1113 6th Avenue, Seattle, WA, United States
Sentralt i Seattle ligger hotellet med kort vei til sightseeing og mange underholdningstilbud. Det ligger bare en noen minutter fra Seattle sentralbibliotek, og har komfortable rom, alle utstyrt med strykefasiliteter, kjøleskap og Wi-Fi på rommene.
Gratis Wi-Fi
8,1
Enestående
3392 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
1 557 kr
411 University Street, Seattle, WA, United States
Fairmont Olympic Hotel ligger i sentrum av Seattle, så det er kort vei til mange av de populære severdighetene herfra. De byr også på et innendørs svømmebasseng, en badstue og et boblebad.
Svømmebasseng
8,7
Enestående
573 vurderinger
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
3 304 kr
1046 1st Avenue South, Seattle, WA, United States
Silver Cloud Hotel - Seattle Stadium tilbyr 4-stjerners innkvartering, et boblebad, gratis internett via kabel og et basseng på taket midt i Seattle, og kan i tillegg skilte med en storslått utsikt over Safeco Field. Det ligger perfekt plassert i sentrum av byen.
Gratis Wi-Fi
8,5
Enestående
1876 vurderinger
Beliggenhet
2,3 km fra sentrum
1 915 kr
400 Spring Street, Seattle, WA, United States
Executive Hotel Pacific har en sentral beliggenhet i Seattle, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. De tilbyr også gratis trådløst internett og et treningsrom.
Gratis Wi-Fi
6,5
Bra
2357 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
1 231 kr
1112 4th Avenue, Seattle, WA, United States
Hotellet ligger i Seattle og byr på stilfull 4-stjerners innkvartering like ved Seattle sentralbibliotek. Det har en god beliggenhet i sentrum av byen.
8,1
Enestående
365 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
2 563 kr
515 Madison Street, Seattle, WA, United States
Renaissance Seattle Hotel ligger midt i byen og tilbyr enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Seattle. Overnattende har tilgang til et innendørs svømmebasseng og en skjønnhetssalong.
8,0
Enestående
445 vurderinger
Beliggenhet
1,0 km fra sentrum
1 936 kr
99 Union Street, Seattle, WA, United States
I sentrum av Seattle ligger Four Seasons Hotel Seattle med kort vei til shopping, sightseeing og en rekke underholdningstilbud. De har også utendørs svømmebasseng, jacuzzi og badstue.
Gratis Wi-Fi
9,4
Enestående
99 vurderinger
Beliggenhet
0,6 km fra sentrum
6 208 kr
1100 5Th Avenue, Seattle, WA, United States
Kimpton Hotel Vintage Seattle ligger midt i byen og tilbyr enkel tilgang til områder med shopping, sightseeing og underholdning i Seattle. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette elegante hotellet, som gratis sykkelutleie, ekspress inn- og utsjekking og betjent parkering.
7,9
Bra
313 vurderinger
Beliggenhet
0,9 km fra sentrum
1 989 kr
1101 4th Avenue, Seattle, WA, United States
I sentrum av Seattle ligger Kimpton Hotel Monaco Seattle med kort vei til sightseeing og mange underholdningstilbud. Her tilbys 4-stjerners rom med aircondition.
7,8
Bra
256 vurderinger
Beliggenhet
0,8 km fra sentrum
2 031 kr
612 2nd Avenue, Seattle, WA, United States
Courtyard Seattle Downtown/Pioneer Square ligger i sentrum av Seattle, så det er kort vei til mange av de populære severdighetene herfra. I tillegg til å tilby gratis trådløst Internett, et innendørs svømmebasseng og en restaurant, ligger hotellet bare 10 minutters gange unna Seattle Art Museum, Klondike Gold Rush Nasjonalhistoriske park og CenturyLink Field.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
8,3
Enestående
583 vurderinger
Beliggenhet
1,3 km fra sentrum
1 926 kr

Tips når du skal bestille hotell i Safeco Field

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Safeco Field. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Billigste måned:Januar
Dyreste måned:august
Gjennomsnittspris i Safeco Field:2 913 kr/natt
Billigste pris funnet:1 242 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:onsdag
1 602 kr–4 581 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 850 kr–3 004 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i nærheten av Safeco Field (Seattle)

Finn rimelige overnattingssteder i Safeco Field, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Safeco Field helt nede i 2 957 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Safeco Field, som kan bookes for denne prisen. Hotel 1000, LXR Hotels & Resorts er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Safeco Field. Prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024
Av hotellene i nærheten av Safeco Field vi har kommet over, er disse overnattingsstedene priset lavest. Vurder å endre datoer, dersom du har anledning, slik at du kan sammenligne priser.
Vis alle 29 hoteller
1000 1st Avenue, Seattle, WA, United States
1,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 957 kr
Gjennomsnitt per natt

Hotellpriser i Safeco Field

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Safeco Field, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Safeco Field til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Priser på hoteller (gjennomsnittlig pris per natt) for de valgte datoene, fordelt på hotellklasse. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i nærheten av Safeco Field.
3 stjerner
3 stjerner
400 Spring Street, Seattle, WA, United States
1 231 kr
4 stjerner
4 stjerner +
411 University Street, Seattle, WA, United States
3 304 kr
1046 1st Avenue South, Seattle, WA, United States
1 915 kr
1112 4th Avenue, Seattle, WA, United States
2 563 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Safeco Field

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Safeco Field Det er 29 hoteller i Safeco Field, og prisdata ble sist oppdatert 25. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Safeco Field er 2 913 kr/natt.
Vis alle 29 opphold
77 Yesler Way, Seattle, WA, United States
1,3 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
1 326 kr
Gjennomsnitt per natt
1100 5Th Avenue, Seattle, WA, United States
0,9 km fra sentrum
1 989 kr
Gjennomsnitt per natt
1101 4th Avenue, Seattle, WA, United States
0,8 km fra sentrum
2 031 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Safeco Field

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Safeco Field for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 25. februar 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Safeco Field du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. En ekstra fordel er at kan brukere klikke på et hotell du er interessert i for å finne nyttig informasjon og tilbud for akkurat det hotellet.

Fakta om opphold i Safeco Field

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Safeco Field, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 25. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Safeco Field?

    3 392 vurderinger ga Crowne Plaza Seattle-Downtown en gjennomsnittsscore på 8,1/10. Det kan også være lurt å sjekke ut Fairmont Olympic Hotel, som fikk en score på 8,7/10 basert på 573 vurderinger. Silver Cloud Hotel - Seattle Stadium kan også være et bra alternativ, med en score på 8,5/10 basert på 1 876 vurderinger.

  • Hvor mye koster hoteller i Safeco Field?

    Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 726 kr/natt er normalt for et hotell i Safeco Field.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Safeco Field?

    568 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Safeco Field i løpet av de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Safeco Field

Vurder alternative opphold i Seattle
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Seattle

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering