• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Ranikhet, India

Søk og sammenlign Ranikhet, India hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Ranikhet, Uttarakhand, India
4. des. — 5. des.2
Ranikhet, Uttarakhand, India
ma. 4.12.
ti. 5.12.
… med mer

De billigste hotellene i Ranikhet (India)

Finn rimelige overnattingssteder i Ranikhet, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Ranikhet helt nede i 1 344 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Ranikhet, som kan bookes for denne prisen. Queens Meadows Ranikhet er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Ranikhet. Prisdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023
For øyeblikket er dette de hotellene i Ranikhet med lavest pris vi har funnet på de valgte datoene. Vurder alternative datoer for å sammenligne priser.
Vis alle 150 hoteller
Badhan, Chiliyanaula, Rānikhet, India
3,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
Airport shuttle
1 344 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Ranikhet

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Ranikhet for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
Bruk kartet til å finne overnattingssteder i nærheten av Ranikhet, eller attraksjonene du planlegger å besøke. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Ranikhet

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Ranikhet, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 3. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Ranikhet?

    Det finnes mange hoteller i Ranikhet med høye scorer. Ett av dem er Grg Tribhuwan Ranikhet, som for øyeblikket har en score på 7,8. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er The Ranikhet Continental og Chevron Rosemount Hotel, som også kan være gode overnattingsalternativer i Ranikhet.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ranikhet

Vurder alternative opphold i Ranikhet
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Ranikhet

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering