Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, Rotorua

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park - Rotorua, New Zealand
29. feb. — 1. mar.2
Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park - Rotorua, New Zealand
to. 29.2.
fr. 1.3.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park

Finn kjente overnattingssteder i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 12 hoteller i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, og prisdata ble sist oppdatert 22. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park med størst etterspørsel. Endre datoene øverst på siden for å se flere alternativer i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
156 Fairy Springs Road, Rotorua, New Zealand
Fairy Springs Motel tilbyr 3-stjerners innkvartering i Rotorua. Det ligger perfekt til for de som vil besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
Parking
6,9
Bra
256 vurderinger
Beliggenhet
3,6 km fra sentrum
1 174 kr

Andre overnattingssteder i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park Det er 12 hoteller i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, og prisdata ble sist oppdatert 22. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park er .
Vis alle 12 opphold
156 Fairy Springs Road, Rotorua, New Zealand
3,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Parking
1 174 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 22. februar 2024.
Bla gjennom kartet for å finne hoteller i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, og områdene du planlegger å besøke. Mer informasjon om et gitt hotell kan fås ved å klikke på hotellets navn på kartet.

Fakta om opphold i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 22. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park?

    Hideaway of Rotorua (8,8/10 fra 1 768 vurderinger), Black Swan Lakeside Boutique Hotel (8,8/10 fra 205 vurderinger) og Asure Rotorua International Motor Inn (8,8/10 fra 2 367 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park.

  • Hvor mye koster hoteller i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park?

    Hoteller i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park har en gjennomsnittspris på 252 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park?

    231 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park i løpet av de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park

Vurder alternative opphold i Rotorua
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Rotorua

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering