• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Quanzhou Jinjiang flyplass, Quanzhou

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Quanzhou Jinjiang flyplass fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Quanzhou, Kina - Jinjiang (JJN)
29. nov. — 30. nov.2
Quanzhou, Kina - Jinjiang (JJN)
on. 29.11.
to. 30.11.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Quanzhou Jinjiang flyplass

Finn kjente overnattingssteder i Quanzhou Jinjiang flyplass, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 625 hoteller i Quanzhou Jinjiang flyplass, og prisdata ble sist oppdatert 28. November 2023. Gjennomsnittprisen for et hotell i Quanzhou Jinjiang flyplass er .
Dette er noen av hotellene i nærheten av Quanzhou Jinjiang flyplass (JJN) med høyest etterspørsel. Brukere kan bruke filtrene som er tilgjengelige for å begrense søket.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
No.719, Baozhou Road, Fengze, Quanzhou, China
Wanda Vista Quanzhou byr på 5-stjerners innkvartering i Quanzhou. De tilbyr gratis Wi-Fi, et innendørs svømmebasseng og en badstue.
Svømmebasseng
Gratis Wi-Fi
Parking
8,4
Enestående
64 vurderinger
Beliggenhet
3,5 km fra sentrum
1 143 kr
No.22 Zhuangfu Alley, Licheng, Quanzhou, China
Quanzhou International Hotel ligger i Quanzhou, bare en kort spasertur fra Qingjing Mosque. Her tilbys 5-stjerners rom med aircondition.
Airport shuttle
Beliggenhet
0,7 km fra sentrum
705 kr
No. 1 Baiyuan Road, Licheng, Quanzhou, China
Overseas Chinese Hotel Quanzhou ligger i Quanzhou, bare en kort spasertur fra turistattraksjoner, som Qingjing Mosque. De har også svømmebasseng, badstue og gratis Wi-Fi på offentlige områder.
Gratis Wi-Fi
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
587 kr
No. 1247 Baqi Road, Quanzhou, China
Lvdao International Hotel tilbyr 5-stjerners innkvartering i Quanzhou. De har også lekeplass, massasje og utendørs svømmebasseng.
Airport shuttle
Klimaanlegg
Beliggenhet
21,4 km fra sentrum
577 kr
No 999 Binjiang Road, Jinjiang, Quanzhou, China
Hilton Quanzhou Riverside holder til i hyggelige omgivelser i Quanzhou. De byr også på et boblebad, et innendørs svømmebasseng og en badstue.
Svømmebasseng
Parking
7,9
Bra
45 vurderinger
Beliggenhet
5,4 km fra sentrum
908 kr

Hvor bør du bo i Quanzhou Jinjiang flyplass

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Quanzhou Jinjiang flyplass for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 28. November 2023.
Scroll og zoom inn på kartet for å finne overnattingssteder nær Quanzhou Jinjiang flyplass (JJN). Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Quanzhou Jinjiang flyplass

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Quanzhou Jinjiang flyplass, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 28. November 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Quanzhou Jinjiang flyplass?

    Wanda Vista Quanzhou (8,4/10 fra 64 vurderinger), Intercontinental Quanzhou, An IHG Hotel (8,9/10 fra 39 vurderinger) og Quanzhou C&D Hotel (8,9/10 fra 30 vurderinger) er alle overnattingssteder med høye scorer i nærheten av Quanzhou Jinjiang flyplass.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Quanzhou Jinjiang flyplass

Utforsk disse byene i Kina
Planlegger du å utforske Kina dpå reisen din? Dette er andre populære byer i nærheten, som reisende til HotelsCombined gjerne besøker

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering