• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i nærheten av Powązki-kirkegården, Warszawa

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Powązki-kirkegården fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Powązki-kirkegården - Warszawa, Polen
28. feb. — 29. feb.2
Powązki-kirkegården - Warszawa, Polen
on. 28.2.
to. 29.2.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller nær Powązki-kirkegården

Finn kjente overnattingssteder i Powązki-kirkegården, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 167 hoteller i Powązki-kirkegården, og prisdata ble sist oppdatert 21. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Powązki-kirkegården er .
Følgende hoteller er blant de mest ettertraktede i Powązki-kirkegården. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Muranowska 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
Ibis Warszawa Stare Miasto ligger i Warsaw City Centre, kun 20 minutter fra Warsaw Frederic Chopin Lufthavn. Dette harmoniske hotellet ligger i hjertet av byen.
Gratis Wi-Fi
8,3
Enestående
9799 vurderinger
Beliggenhet
2,8 km fra sentrum
608 kr
Al. Solidarnooci 165, Warsaw, Mazowieckie, Poland
Ibis Warszawa Centrum Warszawa internett via kabel. Døgnåpen resepsjon, barnepass og møterom er bare noen av fasilitetene dette moderne hotellet har å friste med.
Gratis Wi-Fi
8,5
Enestående
6010 vurderinger
Beliggenhet
2,2 km fra sentrum
514 kr

Hotellpriser i Powązki-kirkegården

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Powązki-kirkegården, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Powązki-kirkegården til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 21. februar 2024.
Hoteller i Powązki-kirkegården-området sortert etter pris og hotellklasse. Vi har også fremhevet de mest populære hotellene og de som gir mest for pengene innenfor hver hotellklasse.
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
Al. Solidarnooci 165, Warsaw, Mazowieckie, Poland
514 kr
3 stjerner
3 stjerner
Muranowska 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
608 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Andre overnattingssteder i Powązki-kirkegården

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Powązki-kirkegården Det er 167 hoteller i Powązki-kirkegården, og prisdata ble sist oppdatert 21. februar 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Powązki-kirkegården er .
Vis alle 167 opphold
Al. Solidarnooci 165, Warsaw, Mazowieckie, Poland
2,2 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
514 kr
Gjennomsnitt per natt
Muranowska 2, Warsaw, Mazowieckie, Poland
2,8 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
608 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Powązki-kirkegården

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Powązki-kirkegården for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 21. februar 2024.
Bruk kartet til å finne hoteller i nærheten av Powązki-kirkegården eller overnattingssteder som er i nærheten av severdighetene du vil besøke. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om opphold i Powązki-kirkegården

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Powązki-kirkegården, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 21. februar 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Powązki-kirkegården?

    Ibis Warszawa Stare Miasto er et veldig populært hotell i nærheten av Powązki-kirkegården med en score på 8,3 fra 9 799 vurderinger. ibis Warszawa Centrum (8,5 fra 6 010 vurderinger) og Kazou Residence (8,5 fra 638 vurderinger) er også hoteller i Powązki-kirkegården som har fått høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

  • Hvor mye koster hoteller i Powązki-kirkegården?

    Hoteller i Powązki-kirkegården koster i gjennomsnitt 199 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Powązki-kirkegården?

    136 kr per natt er den billigste hotellprisen i Powązki-kirkegården som ble funnet i dataene våre for de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Powązki-kirkegården

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering