Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Playa de Bolonia, Bolonia

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Playa de Bolonia fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Playa de Bolonia - Bolonia, Andalusia, Spania
27. jun. — 28. jun.2
Playa de Bolonia - Bolonia, Andalusia, Spania
to. 27.6.
fr. 28.6.
… med mer

Hvor bør du bo i Playa de Bolonia

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Playa de Bolonia for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Playa de Bolonia du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Playa de Bolonia

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Playa de Bolonia, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 20. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Playa de Bolonia?

  Apartamentos Turisticos Trajano, med en score på 8,5 fra 412 reisende, er et av de mest populære hoteller i nærheten av Playa de Bolonia. Andre populære overnattingssteder inkluderer Apartamentos Bellavista Bolonia, med en gjennomsnittsscore på 8,4 fra 140 reisende, og Bellavista Bolonia med en score på 8,6 fra 351 reisende.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Leonardo Hotel Bucharest City Center er et hotell i nærheten av Bucharest City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 1 343 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Playa de Bolonia i nærheten av Barcelona sentrum?

  Hvis du vil bo på et bra hotell i nærheten av Barcelona sentrum, bør du vurdere Casa Lit Barcelona by Ona – det har fått en score på 8,2/10 basert på 4 119 HotelsCombined-vurderinger.

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  I nærheten av London Paddington jernbanestasjon ligger The Cumberland som har en score på 8,1, basert på 4 808 vurderinger på HotelsCombined.

 • Hvor mye koster hoteller i Playa de Bolonia?

  782 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Playa de Bolonia, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Playa de Bolonia?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Playa de Bolonia for så lite som 761 kr/natt.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Playa de Bolonia?

  Det er så mye å se og gjøre i Playa de Bolonia, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon. Du vil bo i Bucuresti, så du kan besøke Bucharest City Centre, Barcelona for å besøke Barcelona sentrum og London for å besøke London Paddington jernbanestasjon.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Playa de Bolonia

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering