Tips
Steder å overnatte

Hoteller i nærheten av Piazzale Roma, Venezia

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Piazzale Roma fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Piazzale Roma - Venezia, Veneto, Italia
27. jun. — 28. jun.2
Piazzale Roma - Venezia, Veneto, Italia
to. 27.6.
fr. 28.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Piazzale Roma

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Piazzale Roma. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Billigste måned:Januar
Dyreste måned:oktober
Gjennomsnittspris i Piazzale Roma:1 651 kr/natt
Billigste pris funnet:845 kr/natt
Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:lørdag
849 kr–2 904 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 099 kr–4 511 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hvor bør du bo i Piazzale Roma

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Piazzale Roma for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 20. juni 2024.
Enten du reiser i forbindelse med jobb eller fritid, og lander på Piazzale Roma, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Piazzale Roma

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Piazzale Roma, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 20. juni 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Piazzale Roma?

  Et av de mest populære hotellene i nærheten av Piazzale Roma, er Hotel Centauro, som er vurdert av 3 401 brukere og som for øyeblikket har en score på 8,2/10. Andre overnattingssteder med gode vurderinger inkluderer Hotel Minerva E Nettuno og Best Windows, som brukerne våre har gitt scorene 7,3/10 og 8,4/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Bucharest City Centre?

  Vurderingene av Leonardo Hotel Bucharest City Center tyder på at det er et godt sted å bo i nærheten av Bucharest City Centre, med en score på 8,2/10 basert på 1 343 scorer.

 • Hvilket er et bra hotell i Piazzale Roma i nærheten av Barcelona sentrum?

  Casa Lit Barcelona by Ona er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Barcelona sentrum på HotelsCombined (en score på 8,2 fra 4 119 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av London Paddington jernbanestasjon?

  Hvis du skal reise til London Paddington jernbanestasjon, er The Cumberland som ligger like i nærheten er populært hotell blant HotelsCombined-brukere (4 808 vurderinger med en gjennomsnittsscore på 8,1/10).

 • Hvor mye koster hoteller i Piazzale Roma?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 222 kr/natt er normalt for et hotell i Piazzale Roma.

 • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Piazzale Roma?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i nærheten av Piazzale Roma med priser fra 158 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Piazzale Roma?

  Det er så mye å se og gjøre i Piazzale Roma, men vi har funnet ut at de mest populære landemerkene er Bucharest City Centre, Barcelona sentrum, og London Paddington jernbanestasjon. Du vil bo i Bucuresti, så du kan besøke Bucharest City Centre, Barcelona for å besøke Barcelona sentrum og London for å besøke London Paddington jernbanestasjon.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Piazzale Roma

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering