Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Burano, Venezia

Søk etter og sammenlign Burano, Venezia hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Burano - Venezia, Veneto, Italia
3. jun. — 4. jun.2
Burano - Venezia, Veneto, Italia
ma. 3.6.
ti. 4.6.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Burano

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Burano. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Billigste måned:mai
Dyreste måned:april
Gjennomsnittspris i Burano:2 011 kr/natt
Billigste pris funnet:708 kr/natt
Billigste dag:onsdag
Dyreste dag:lørdag
746 kr–2 936 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
1 776 kr–3 090 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Burano (Venezia)

Finn rimelige overnattingssteder i Burano, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Burano helt nede i 2 021 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Burano, som kan bookes for denne prisen. Casa Burano er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Burano. Prisdata ble sist oppdatert 27. mai 2024
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Burano. Dersom du er fleksibel, kan du endre dato og sammenligne priser
Vis alle 22 hoteller
Different Locations in Burano, Venice, Veneto, Italy
8,5 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
2 021 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Burano

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Burano for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 27. mai 2024.
Naviger til områdene i nærheten av Burano du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Du kan finne mer informasjon om et bestemt hotell på kartet ved å klikke på navnet.

Fakta om å bo i Burano, Venezia

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Burano, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 27. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Burano?

  Casa Burano er et veldig populært hotell i Burano med en score på 9,0 fra 360 vurderinger. Casa sul Cielo di Burano (9,6 fra 87 vurderinger) og Night Galleria - bed & art (9,6 fra 161 vurderinger) er også hoteller i Burano med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Venice City Centre?

  Hotel Centauro er et hotell i nærheten av Venice City Centre som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,2 basert på 3 418 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Burano i nærheten av Lido Beach?

  Ca' del Moro er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Lido Beach på HotelsCombined (en score på 7,9 fra 598 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Markusplassen?

  3 418 vurderinger av Hotel Centauro på HotelsCombined ga hotellet en score på 8,2/10, noe som gjør det til et varmt anbefalt hotell i nærheten av Markusplassen.

 • Hvor mye koster hoteller i Burano?

  Hoteller i Burano har en gjennomsnittspris på 2 326 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined de siste 3 dagene).

 • Hvor mye koster et billig hotell i Burano?

  HotelsCombined-brukere har funnet billige hoteller i Burano med priser fra 2 242 kr per natt i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Burano?

  Dersom reiseplanene dine til Burano er fleksible, anbefaler vi at du besøker minst ett av følgende mest populære landemerker: Venice City Centre, Lido Beach eller Markusplassen. Venezia er byen å besøke dersom du besøker Venice City Centre. Det er best å bo i Venezia om du vil besøke Lido Beach. Skal du besøke Markusplassen, er det enklest å bo i Venezia.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Burano

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering