• Logg inn
Personvernpreferanser
Norge (Norsk)
Norsk

Hoteller i Palafrugell, Spania

Søk og sammenlign Palafrugell, Spania hosteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Palafrugell, Catalonia, Spania
9. des. — 10. des.2
Palafrugell, Catalonia, Spania
lø. 9.12.
sø. 10.12.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Palafrugell

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Palafrugell. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 8. Desember 2023.
Billigste dag:mandag
Dyreste dag:søndag
473 kr–1 864 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Palafrugell (Spania)

Finn rimelige overnattingssteder i Palafrugell, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Palafrugell helt nede i 666 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Palafrugell, som kan bookes for denne prisen. Hotel Hostalillo er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Palafrugell. Prisdata ble sist oppdatert 8. Desember 2023
For øyeblikket tilbyr disse hotellene den laveste prisen per natt, av de vi har funnet i Palafrugell. Dersom du er fleksibel på datoer, endre datoene for å sammenligne priser.
Vis alle 592 hoteller
Carrer de Bellavista 22, Palafrugell, Catalonia, Spain
3,6 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
666 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Palafrugell

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Palafrugell for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 8. Desember 2023.
Enten du reiser til Palafrugell i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på et hotellnavn kommer du til en side med priser, anmeldelser og mer nyttig informasjon.

Fakta om opphold i Palafrugell

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Palafrugell, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 8. Desember 2023.
  • Hvilke er de beste hotellene i Palafrugell?

    Hotel Hostalillo, som har fått en score på 8,9 fra 3 756 brukere, er et av de mest populære hotellene i Palafrugell. Andre populære overnattingssteder inkluderer Aparthotel Arrels d'Empordà som har en gjennomsnittsscore på 8,6 fra 1 330 brukere, og Hotel Isabella's Llafranc som har en gjennomsnittsscorepå 8,3 fra 205 brukere.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Palafrugell

Vurder alternative opphold i Palafrugell
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Palafrugell

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering