Populære hoteller
Tips
Steder å overnatte

Hoteller i Oriental Bay, Wellington

Søk etter og sammenlign Oriental Bay, Wellington hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Oriental Bay - Wellington, New Zealand
30. mai — 31. mai2
Oriental Bay - Wellington, New Zealand
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Oriental Bay, Wellington

Finn kjente overnattingssteder i Oriental Bay, som er foretrukket av besøkende fremfor andre steder. Det er 14 hoteller i Oriental Bay, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Oriental Bay er 1 595 kr/natt.
Disse hotellene i nærheten av Oriental Bay opplever mest aktivitet fra brukerne våre for øyeblikket. Brukere som søker flere alternativer kan justere innstillingene i søkeskjemaet øverst på siden.
Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
100 Oriental Parade, Wellington, New Zealand
Copthorne Hotel Wellington Oriental Bay ligger i de mest populære turistattraksjonene og byr på utsikt over Wellington. Dette moderne hotellet er plassert i Mount Victoria.
Gratis Wi-Fi
7,9
Bra
4614 vurderinger
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
1 074 kr
40 Oriental Parade, Wellington, New Zealand
Bay Plaza Hotel byr på harmonisk 3-stjerners innkvartering i Wellington. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se populære turistattraksjoner.
Gratis Wi-Fi
7,5
Bra
1491 vurderinger
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
865 kr
66 Oriental Parade, Wellington, New Zealand
En kort spasertur fra New Zealand Te Papa Tongarewa museum i Wellington ligger Ohtel, som tilbyr et svømmebasseng og en badstue. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å besøke lokale attraksjoner.
Gratis Wi-Fi
8,8
Enestående
354 vurderinger
Beliggenhet
1,1 km fra sentrum
1 433 kr

Tips når du skal bestille hotell i Oriental Bay

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Oriental Bay. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:mars
Dyreste måned:februar
Gjennomsnittspris i Oriental Bay:1 595 kr/natt
Billigste pris funnet:855 kr/natt
Billigste dag:fredag
Dyreste dag:onsdag
878 kr–3 482 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
849 kr–2 151 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

Hotellpriser i Oriental Bay

Få en følelse av gjennomsnittsprisen og de mest populære eiendommene å bo i Oriental Bay, for å hjelpe deg med å budsjettere reisen din deretter. Hoteller som er booket mest i hver klasse, får merket "Mest populær". Hoteller med «Best verdi»-merket er de mest populære hotellene i Oriental Bay til attraktive priser. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Noen av de beste alternativene blant hotell i Oriental Bay, kategorisert etter hotellklasse. For å gi ekstra innsikt har vi også markert de mest populære hotellene med best verdi innen hver hotellklasse.
3 stjerner
3 stjerner
40 Oriental Parade, Wellington, New Zealand
865 kr
4 stjerner
4 stjerner +
66 Oriental Parade, Wellington, New Zealand
1 433 kr

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Oriental Bay

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Oriental Bay for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Enten du reiser til Oriental Bay i forbindelse med jobb eller fritid, bruk kartet til å finne hoteller nær din ideelle beliggenhet. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon, og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om å bo i Oriental Bay, Wellington

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Oriental Bay, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Oriental Bay?

  Det finnes mange hoteller i Oriental Bay med høye scorer. Ett av dem er Copthorne Hotel Wellington, Oriental Bay, som for øyeblikket har en score på 7,9. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Bay Plaza Hotel og Ohtel Wellington, som også kan være gode overnattingsalternativer i Oriental Bay.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av TSB Arena?

  Et bra hotell i nærheten av TSB Arena, er James Cook Hotel Grand Chancellor (en score på 8,0/10 basert på 6 763 vurderinger).

 • Hvilket er et bra hotell i Oriental Bay i nærheten av Wellington Cable Car?

  James Cook Hotel Grand Chancellor er det mest anbefalte hotellet i nærheten av Wellington Cable Car på HotelsCombined (en score på 8,0 fra 6 763 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Michael Fowler Centre?

  Hvis du ser etter bra hoteller i nærheten av Michael Fowler Centre, bør du vurdere James Cook Hotel Grand Chancellor (en score på 8,0 basert på 6 763 vurderinger).

 • Hvor mye koster hoteller i Oriental Bay?

  Søk som er gjennomført i løpet av de siste 72 timene viser at en gjennomsnittspris på ca. 865 kr/natt er normalt for et hotell i Oriental Bay.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Oriental Bay?

  Søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene viser at prisene på billige hoteller i Oriental Bay starter fra så lite som 844 kr/natt, avhengig av etterspørselen for de valgte datoene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Oriental Bay?

  Det mest populære landemerket i Oriental Bay er TSB Arena, som ligger i Wellington, etterfulgt av Wellington Cable Car og Michael Fowler Centre, som ligger i henholdsvis Wellington og Wellington. Avhengig av hvor du skal bo og hvor lenge du planlegger å bli i Oriental Bay, kan du kanskje besøke minst én av disse byene.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Oriental Bay

Vurder alternative opphold i Wellington
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Wellington

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering