Hoteller i Offenbach am Main, Tyskland

Søk og sammenlign Offenbach am Main, Tyskland hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Offenbach am Main, Tyskland
6. okt. — 7. okt.2
Offenbach am Main, Tyskland
fr. 6.10.
lø. 7.10.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Offenbach am Main

Billigste dag:torsdag
Dyreste dag:tirsdag
674 kr–1 069 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Offenbach am Main (Tyskland)

Dette er de laveste prisene vi har funnet på hoteller i Offenbach am Main for øyeblikket. Prisene svinger vanligvis avhengig av datoene som er valgt, stjernerangeringen på hotellet og hotellets beliggenhet.
Vis alle 108 hoteller
Ibis Budget Frankfurt Offenbach Sued
6,6 Bra
Sprendlinger Landstrasse 175, Offenbach am Main, Hesse, Germany
Vis på kart
2,3 km fra sentrum i Offenbach am Main, Tyskland 

Dette komfortable hotellet i Offenbach am Main byr på gratis Wi-Fi, i tillegg til heis og en turistinformasjon. De tilbyr også en salgsautomat.

626 kr
Snitt per natt
City Hotel Kaiserhof
7,3 Bra
Kaiserstrasse 8a, Offenbach am Main, Hesse, Germany
Vis på kart
0,4 km fra sentrum i Offenbach am Main, Tyskland 

City Hotel Kaiserhof tilbyr en unik en base for dem som besøker Offenbach am Main, og det ligger nært alt dette området har å by på. De har også takterrasse, ekspress inn- og utsjekking og barneklubb.

637 kr
Snitt per natt
Delta Hotels by Marriott Frankfurt Offenbach
8,5 Enestående
Kaiserleistraße 45, Offenbach am Main, Hesse, Germany
Vis på kart
2,6 km fra sentrum i Offenbach am Main, Tyskland 

Sentralt i Frankfurt am Main ligger Delta Hotels by Marriott Frankfurt Offenbach, som byr på en badstue og ligger mindre enn 25 minutter med bil fra Frankfurt flyplass. De tilbyr gratis Wi-Fi, møterom og døgnåpen resepsjon.

1 185 kr
Snitt per natt

Hotellpriser i Offenbach am Main

Vi har kommet over følgende hoteller i Offenbach am Main med forskjellige pris- og hotellklassealternativer. Vi har fremhevet de mest populære eiendommene ifølge våre brukere, samt den beste verdien innen hver hotellklasse.
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av HotelsCombined-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hvor bør du bo i Offenbach am Main

Naviger til områdene i nærheten av Offenbach am Main du planlegger å besøke for å finne hoteller i nærheten. Ved å klikke på navnet på et overnattingssted låser du opp mer informasjon, og du kan bestille på det aktuelle hotellet.

Fakta om opphold i Offenbach am Main

 • Hvilke er de beste hotellene i Offenbach am Main?

  Et av de mest populære hotellene i Offenbach am Main, er Leonardo Hotel Offenbach Frankfurt som er vurdert av 4 671 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,5/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Campanile Frankfurt Offenbach og Holiday Inn Express - Offenbach, An IHG Hotel som brukerne våre har gitt scorene 8,3/10 og 8,5/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av Stadion am Bieberer Berg?

  Med en score på 7,9/10 fra 1 248 vurderinger, er Achat Hotel Offenbach Plaza et hotell i nærheten av Stadion am Bieberer Berg som varmt anbefales av HotelsCombined-brukere.

 • Hvilket er et bra hotell i Offenbach am Main i nærheten av German Leather Museum?

  Det mest populære hotellet i nærheten av German Leather Museum, er Delta Hotels by Marriott Frankfurt Offenbach, som har fått en score på 8,5/10. av totalt 783 HotelsCombined-brukere.

 • Hvor mye koster hoteller i Offenbach am Main?

  Hoteller i Offenbach am Main koster i gjennomsnitt 1 098 kr/natt ifølge data fra HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene. Et 4-stjerners eller 5-stjerners hotell i Offenbach am Main hadde høyere gjennomsnittpriser – henholdsvis 1 240 kr/natt og 4 039 kr/natt.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Offenbach am Main?

  I løpet av de siste 3 dagene har HotelsCombined-brukere funnet hoteller i Offenbach am Main for så lite som 373 kr/natt. Spesielt for helgen 6. okt. til 8. okt. ligger prisene i Offenbach am Main på ca. 538 kr per natt eller høyere.

 • Hvor mye koster et hotell i Offenbach am Main for i natt?

  Prisene på hoteller i Offenbach am Main starter fra 516 kr for i natt, men overnattinger koster i gjennomsnitt 1 010 kr. Det finnes mange overnattingssteder med 4 stjerner å velge mellom i Offenbach am Main for i natt, med priser som starter fra 659 kr. Disse prisene ble funnet på HotelsCombined i løpet av de siste 72 timene.

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering