Tips
Billigste hoteller
Steder å overnatte

Hoteller i Meinong District, Kaohsiung

Søk etter og sammenlign Meinong District, Kaohsiung hotels fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Meinong District - Kaohsiung, Taiwan
30. mai — 31. mai2
Meinong District - Kaohsiung, Taiwan
to. 30.5.
fr. 31.5.
… med mer

Tips når du skal bestille hotell i Meinong District

Få nyttig innsikt og gode råd for booking av det perfekte oppholdet i Meinong District. Prisdata er basert på gjennomsnittet de siste 12 månedene, og ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Billigste måned:august
Dyreste måned:mai
Gjennomsnittspris i Meinong District:652 kr/natt
Billigste pris funnet:363 kr/natt
Billigste dag:søndag
Dyreste dag:tirsdag
368 kr–1 259 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.
455 kr–1 259 kr
Gjennomsnittspris per natt for 3-stjerners hotell. Prisene er ikke fastsatte og kan variere over tid.

De billigste hotellene i Meinong District (Kaohsiung)

Finn rimelige overnattingssteder i Meinong District, som gir en kvalitetsopplevelse uten å tømme kontoen. Finn hoteller i Meinong District helt nede i 449 kr per natt. Det er for tiden et overnattingssted i Meinong District, som kan bookes for denne prisen. Chung Cheng Hu Hostel er et av hotellene som kan bestilles for den laveste prisen i Meinong District. Prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024
For de som reiser på budsjett, er dette de billigste hotellene tilgjengelig i Meinong Districtpå de valgte datoene. Dersom du er fleksibel, kan du endre dato og sammenligne priser
Vis alle 17 hoteller
No.30 Fumei Road, Kaohsiung City, Taiwan
41,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
449 kr
Gjennomsnitt per natt

Andre overnattingssteder i Meinong District

Finn det perfekte hostellet, temahotellet eller ferieboligen for oppholdet ditt i Meinong District Det er 17 hoteller i Meinong District, og prisdata ble sist oppdatert 23. mai 2024. Gjennomsnittprisen for et hotell i Meinong District er 652 kr/natt.
Vis alle 17 opphold
No.30 Fumei Road, Kaohsiung City, Taiwan
41,0 km fra sentrum
Gratis Wi-Fi
Klimaanlegg
449 kr
Gjennomsnitt per natt

Hvor bør du bo i Meinong District

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Meinong District for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 23. mai 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Meinong District du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotellnavn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om å bo i Meinong District, Kaohsiung

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Meinong District, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 23. mai 2024.
 • Hvilke er de beste hotellene i Meinong District?

  Et av de mest populære hotellene i Meinong District, er Mei Nong Villa som er vurdert av 248 brukere, og som for øyeblikk har en score på 8,7/10. Andre steder med høye scorer inkluderer Meinong Yun Shanju Homestay og Yellow And Black Guest House som brukerne våre har gitt scorene 8,4/10 og 9,5/10.

 • Hvilket er et bra hotell i nærheten av 85 Sky Tower?

  City Suites - Kaohsiung Chenai er et hotell i nærheten av 85 Sky Tower som er populært blant HotelsCombined-brukere, med en score på 8,3 basert på 6 882 vurderinger.

 • Hvilket er et bra hotell i Meinong District i nærheten av E-DA Themepark?

  E-Da Royal Hotel er det mest anbefalte hotellet i nærheten av E-DA Themepark på HotelsCombined (en score på 8,5 fra 4 281 vurderinger).

 • Finnes det et bra hotell i nærheten av Liuhe Night Market?

  Hvis du planlegger å bo i nærheten av Liuhe Night Market, bør du vurdere Centre Hotel som har en score på 7,8, basert på 5 795 vurderinger.

 • Hvor mye koster hoteller i Meinong District?

  684 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Meinong District, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Meinong District?

  652 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Meinong District i løpet av de siste 72 timene.

 • Hvilke er de mest populære landemerkene å besøke i Meinong District?

  De mest populære landemerkene i Meinong District er 85 Sky Tower (i Kaohsiung), E-DA Themepark (i Kaohsiung), og Liuhe Night Market (i Kaohsiung) ifølge våre brukerdata. Dersom du planlegger å besøke en av disse, anbefaler vi å finne et hotell i nærheten for å korte ned reisetiden.

Se flere FAQs

Finn bedre resultater for ditt opphold i Meinong District

Vurder alternative opphold i Kaohsiung
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Kaohsiung

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering