Hoteller i nærheten av Mount Manganui Beach, Tauranga

Søk etter og sammenlign hoteller i nærheten av Mount Manganui Beach fra hundrevis av reisesider, og spar penger

Mount Manganui Beach - Tauranga, New Zealand
8. mar. — 9. mar.2
Mount Manganui Beach - Tauranga, New Zealand
fr. 8.3.
lø. 9.3.
… med mer

Hvor bør du bo i Mount Manganui Beach

Utforsk forskjellige nabolag og områder i Mount Manganui Beach for å finne det perfekte stedet for oppholdet ditt. Kartdata ble sist oppdatert 1. mars 2024.
Scroll og zoom inn på områdene i nærheten av Mount Manganui Beach du planlegger å besøke, for å finne overnattingssteder i nærheten. Brukere kan klikke på et hotells navn for å finne mer informasjon om det, for eksempel pris, anmeldelser og fasiliteter, og også finne forskjellige tilbud for overnattingsstedet.

Fakta om opphold i Mount Manganui Beach

Finn nyttige tips og innsikt om å bo i Mount Manganui Beach, for å hjelpe deg å få mest mulig ut av opplevelsen din. Ofte stilte spørsmål ble sist oppdatert 1. mars 2024.
  • Hvilke er de beste hotellene i nærheten av Mount Manganui Beach?

    Det finnes mange hoteller i Mount Manganui Beach med høye scorer. Ett av dem er Blue Haven Motel, som for øyeblikket har en score på 8,6. Andre overnattingssteder det kan være verdt å sjekke ut, er Elevenatmauao og Centrally Located- Modern Sunny Townhouse, som også kan være gode overnattingsalternativer i nærheten av Mount Manganui Beach.

  • Hvor mye koster hoteller i Mount Manganui Beach?

    223 kr/natt er gjennomsnittsprisen på et hotell i Mount Manganui Beach, basert på HotelsCombined-søk i løpet av de siste 3 dagene.

  • Hvor mye koster et billig hotell i nærheten av Mount Manganui Beach?

    212 kr/natt er den billigste prisen HotelsCombined-brukere har funnet for et hotell i Mount Manganui Beach i løpet av de siste 72 timene.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Mount Manganui Beach

Vurder alternative opphold i Tauranga
Dersom du ser etter en bestemt type hotell, bør du vurdere disse alternativene for turer til Tauranga

Millioner av Vurderinger
Virkelige vurderinger og anbefalinger fra milioner av gjester, slike som deg. Bestill trygt ditt perfekte opphold
Beste hotelltilbud
HotelsCombined søker gjennom 3 millioner hoteller og eiendommer og samler dem på ett sted slik at du kan sammenligne det perfekte oppholdet.
Gratis kansellering
Endring av planer — det skjønner vi. Og det er derfor du kan søke og bestille hoteller og opphold med HotelsCombined fra turistbyråer som tilbyr gratis kansellering