Hoteller i Manesar, India

Søk og sammenlign Manesar, India hoteller fra hundrevis av reisesider og spar penger

Manesar, Haryana, India
14. aug. — 15. aug.2
Manesar, Haryana, India
sø. 14.8.
ma. 15.8.
… med mer

Avgrens søket

Antall stjerner
Gjestevurderinger
Fasiliteter
Gratistjenester
Vis alle filtre

Populære hoteller i Manesar

Filtrer etter stjernerangering
Alle filtre
Jps Residency & Hospitality Services
Sector 8, Imt Manesar, Manesar, India
Vis på kart
5,7 km fra sentrum i Manesar, HR, India 

JPS Residency Gurgaon ligger i Gurgaon og byr på gratis Wi-Fi. De byr også på et svømmebasseng, ekspress inn- og utsjekking og en lekeplass.

Hvor bør du bo i Manesar

Fakta om opphold i Manesar

 • Hvilke er de beste hotellene i Manesar?

  Beautiful Apartments at Tarudhan Valley Golf Resort, Manesar er et veldig populært hotell i Manesar med en score på 8,4 fra 175 vurderinger. Villa at Tarudhan Valley Golf Resort (8,7 fra 22 vurderinger) og 1BR Premium Studio Apartment in Tarudhan Valley Golf Resort (8,3 fra 13 vurderinger) er også hoteller i Manesar med høye scorer basert på nylige tilbakemeldinger fra HotelsCombined-brukere.

 • Hvor mye koster hoteller i Manesar?

  Hoteller i Manesar har en gjennomsnittspris på 1 198 kr/natt (basert på søk på HotelsCombined i løpet av de siste 3 dagene). For et 4-stjerners hotell er gjennomsnittsprisen 2 092 kr/natt, og hvis du er ute etter et 5-stjerners hotell i Manesar, kan du forvente deg en gjennomsnitspris på ca. 1 864 kr/natt.

 • Hvor mye koster et billig hotell i Manesar?

  Det er funnet priser på hoteller i Manesar fra så lite som 76 kr/natt i løpet av de siste 3 dagene. For den kommende helgen (19. aug. til 21. aug.) har hoteller i Manesar priser fra kun 143 kr/natt.

 • Hvor mye koster et hotell i Manesar for i natt?

  Brukere har funnet priser på hoteller i Manesar for i natt for så lite som 76 kr og opp til en gjennomsnittspris på 276 kr, basert på søk i løpet av de siste 72 timene. Priser starter fra 837 kr for et 4-stjerners hotell i Manesar for i natt.